0
Mini camping en overnachtingen in authentieke, unieke zigeunerwagens mogelijk.
Den Hool 5, 7845 TG Holsloot
0 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Sleen - Coevorden.

Detailinformatie

Wij zijn een prachtige kleine rustige mini camping met authentieke unieke zigeunerwagens waarin overnacht kan worden. 's Avonds rond het kampvuur om van een schitterende sterrenhemel te genieten en 's ochtends het verre uitzicht over de weilanden waar bij de opkomende zon reeën gespot kunnen worden. Bij de overburen kan ontbijt, lunch en eventueel diner geboekt worden. Zelf koken kan uiteraard ook.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, diner, eetgelegenheid dichtbij, balkon/terras/tuin, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra:
 
Deze accommodatie ligt 0 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Sleen - Coevorden
 
mei tot oktober

Den Hool 5, 7845 TG Holsloot
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Contact

Postadres
Stichting Pieterpad
Pastoor van de Loolaan 2
6823 BC  Arnhem

Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK: 09182981
BTW: NL819452701B01

Contactformulieren

Accommodaties

Heb je een horeca of overnachtingsadres langs het Pieterpad? Kijk hier voor meer informatie hoe je je adres op deze website kunt vermelden, of log direct in als je al een account hebt.

Steun ons

Het Pieterpad is in beheer bij de Stichting Pieterpad. Vrijwilligers onderhouden deze wandelroute. Het Nivon is de uitgever van de gidsen.

Door de aankoop van de gids of andere artikelen uit de winkel ondersteun je ons werk. Je kunt het Pieterpad ook steunen door middel van een donatie.

Disclaimer

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De Stichting Pieterpad aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid voor schade die wandelaars op enige wijze kunnen ondervinden door gebruik te maken van de gegevens op deze website of door het wandelen van de route.

© 2023 Stichting Pieterpad   |  Fotografie: Maarten Goorhuis of anders aangegeven  |  Inloggen
Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming van de Stichting Pieterpad worden overgenomen of gebruikt.
® De naam Pieterpad en het beeldmerk zijn geregistreerde merken van de Stichting Pieterpad.

Een website van Netnog websites