Skip to main content
4.88889
4.9 van de 9 stem(men)
Camping 't Heike is een rustig en sfeervolle camping gelegen in het groen.
Zwaanen Heike 12, 5973 PV Lottum
300 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Swolgen - Venlo.

Detailinformatie

Camping 't Heike is een camping met 20 kampeerplaatsen, een ruime blok/trekkershut en een trekkersveld. Het trekkersveld is gelegen bij de recreatieruimte en op het veld staan tuinsets waar u comfortabel kunt uitrusten van uw wandeling. De recreatieruimte is uitgerust met koelkasten, vriezer, eethoek, louncheset met tv, voetbaltafel en sjoelbak. Overal op de camping is gratis goede wifi beschikbaar. Ons verwarmd sanitairgebouw is ruim van opzet en in de wasruimte is een wasmachine, centrifuge en wasrek aanwezig.
Opties: honden welkom, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, gebruik wasmachine, gratis parkeren
Extra: Verwarmde recreatieruimte met louncheset, koelkast en diepvries. Op het kampeerveld zijn tuinsets aanwezig waar u heerlijk kunt uitrusten van uw wandeling
 
Zwaanen Heike 12
5973 PV Lottum
Deze accommodatie ligt 300 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Swolgen - Venlo
 
Camping met blokhut geopend van 19 april tot 1 oktober 2024.
Vakantiehuis is het gehele jaar geopend.
 

Zwaanen Heike 12, 5973 PV Lottum
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Rafaël
Mooi groen trekkersveld met picknicktafel en losse tafels en stoelen. Voldoende beschutting en dicht bij het sanitair en de recreatieruimte . Daar kun je goed zitten, water koken, de koelkast gebruiken, een drankje halen en TV kijken. Het was erg rustig, ik was de enige trekker. De camping is rustig en mooi verzorgd en goed onderhouden.
Petra
Een pareltje tussen de campings die we op onze Pieterpad fietstocht tegen kwamen. Alles spik en span, nieuw en een fijne sfeer. We stonden op het trekkersveld met prachtig weer, maar ook als het had geregend had het ons hier goed bevallen; er is voldoende plaats en activiteit in de recreatieruimte , waar je ook je etenswaar kunt koelen of invriezen. Een perfecte plek, waar we graag nog eens terugkomen.