Skip to main content
0
Natuurcamping Eelerberg, Natuurkampeerterrein Het Rhanerveld én een restaurant
Ossenkampweg 4, 7447 PR Hellendoorn
0 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Ommen - Hellendoorn.

Detailinformatie

Op een heel mooi plekje, in het buurtschap Eelen en Rhaan, vlakbij Hellendoorn, verscholen tussen bos, weiland en zandwegen, waar de Sallandse Heuvelrug overgaat in het boerenlandschap, liggen aan het Pieterpad Natuurcamping Eelerberg en Natuurkampeerterrein Het Rhanerveld. Door deze unieke ligging met alleen bestemmingsverkeer, vind je hier een oase van rust, ruimte en natuur. De campings zijn gericht op de individuele, toeristische kampeerder.
We hebben trekkersplekken met speciale tarieven. Daarnaast zijn er ook 2 trekkershutten voor de wandelaars die zelf geen tent meenemen.
Ons restaurant, Boerderij Onder de eik en ons zwembad maken de beleving compleet.
Opties: ontbijtmogelijkheid, diner, honden welkom, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, gebruik wasmachine, gebruik wasdroger, gratis parkeren
Extra: Tijdens de sluitingstijden van de horeca hebben we een rustpunt waar je kunt genieten van koffie, thee, frisdrank of een ijsje.
 
camping@eelerberg.nl
06-51340919
Deze accommodatie ligt 0 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Ommen - Hellendoorn
 
29 maart t/m 30 september
 

Ossenkampweg 4, 7447 PR Hellendoorn
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.