Skip to main content

Vrienden van het Pieterpad

word donateur en ontvang de Pieterpad draagspeld


Draag jij het Pieterpad een warm hart toe?
Word dan donateur door je aan te sluiten bij de Vrienden van het Pieterpad en ontvang gratis onze exclusieve Pieterpad-draagspeld. Je bent al Vriend van het Pieterpad vanaf € 20,- per jaar.

Met je vrienden doe je natuurlijke leuke dingen. Als Vriend van het Pieterpad kun je daarom uitnodigingen verwachten voor bijzondere activiteiten, zoals bijvoorbeeld een wandeling met een boswachter, of een rondleiding bij een bijzondere locatie langs het Pieterpad.

Een bijzondere ervaring

Help mee om het Pieterpad te bewaren


Het maken van een lange afstand wandeltocht is een bijzondere ervaring. Je komt in contact met het landschap, met andere wandelaars en met de mensen die er wonen en de culturen en gebruiken die bij de verschillende streken horen. Het is ook een manier om meer in contact met jezelf te komen, om je hoofd leeg te maken van de dagelijkse beslommeringen en om tot nieuwe inzichten te komen.

Met jouw steun kunnen we het Pieterpad in stand houden, de markering en de website onderhouden, de route steeds blijven ontwikkelen en voortdurend aanpassen aan de veranderingen in het landschap, zodat ook andere mensen deelgenoot kunnen worden van deze bijzondere ervaring.


We kunnen je steun goed gebruiken!

Word ook vriend van het Pieterpad


Jouw steun is onontbeerlijk om het Pieterpad te kunnen blijven onderhouden en ontwikkelen. De stichting Pieterpad ontvangt geen subsidies en wordt gedragen door een groot aantal vrijwilligers. Je steunt ons met je aankopen in onze webwinkel, of door Vriend van het Pieterpad te worden.

Wil je liever eenmalig doneren?
Dat kan natuurlijk ook.
Klik hiervoor op onderstaande button.

Ja, ik word vriend van Het Pieterpad

met de onderstaande jaarlijkse donatie en ontvang de Pieterpad draagspeld (vanaf € 20,- p/j)

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Andere keuze

0,00

Invalid Input

Invalid Input

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Akkoordverklaring is verplicht, anders kunnen we geen informatie toesturen.

Het lopen van het Pieterpad is een beleving.
Je zult thuiskomen met verhalen over bijzondere ontmoetingen en belevenissen.

We wensen je een goede tocht!