Skip to main content
5
5.0 van de 7 stem(men)
Camping Pieterom te Sleen (een AH en warme bakker vlakbij).
Zetelveenweg 4, 7841 BP Sleen
0 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Schoonloo - Sleen, Sleen - Coevorden.

Detailinformatie

Camping Pieterom is lid van VEKABO (In het groen). Speciaal voor de Pieterpad-wandelaars en - fietsers hebben we tuinstoelen, picknickbanken en een half open schuur (met houtkachel) en daar is verder ook nog een besloten ruimte waar een tafel en stoelen staan, gelezen kan worden in aanwezige boeken, tijdschriften, folders en waar telefoons e.d. aan de lader kunnen worden gelegd. . Wandelaars zijn altijd positief verrast door ligging en faciliteiten gelet ook de reacties in ons gastenboek.
Opties: haal- en brengservice, honden welkom, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra: Wij hebben voor de wandelaars een koelkast, magnetron en 2-pits kookplaat beschikbaar
 
info@pieterom.nl
0591-362290
Deze accommodatie ligt 0 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Schoonloo - Sleen, Sleen - Coevorden
 
van april tot oktober
 

Zetelveenweg 4, 7841 BP Sleen
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Jeannette
Wauw wat een knaller van een trekkerscamping . Jullie leggen de lat voor andere heel hoog. Subliem.

17 per nacht op Trekkersveld (aug 2023) voor 2 personen. Koelkast en kookplaat en overdekte zitplekken zijn een echte meerwaarde! Ook voldoende voorzieningen voor gsm te laden. Alleen zijn de openingstijden van het sanitair wat vervelend, deze word namelijk net gepoetst als veel wandelaars hun klaar maken voor verder te trekken. ? Allee, wij toch ?

Caroline
Heel fijne en mooi gelegen camping, gastvrije ontvangst, en goede faciliteiten. Aanrader!