Skip to main content
4.75
4.8 van de 4 stem(men)
Kleinschalige camping met accommodaties op eigen landgoed midden in de natuur.
Veestraat 31, 6071 PR Swalmen
900 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Venlo - Swalmen, Swalmen - Montfort.

Detailinformatie

De camping is gelegen op eigen landgoed “Erve Gosejacob” in het mooie buitengebied van het Limburgse dorp Swalmen, dicht aan de grens met uitzicht op de Duitse bossen met haar hoogterras. In de nabijheid van de camping bevindt zich het fietsknooppunt 97( Midden en Noord Limburg), wandelknooppunten en het Pieterpad. Naast kamperen is het mogelijk om in onze safaritent voor trekkers te verblijven of onze verhuurcaravan. De camping beschikt over schoon sanitair inclusief warm water. Gratis wifi, koelkast en magnetron/oven beschikbaar. Verkoop van drinken, snacks en ijs. Mogelijkheden om bij slecht weer binnen te zitten.
Opties: honden welkom, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, gebruik wasmachine, gebruik wasdroger, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra:
 
Veestraat 31, Swalmen
0643431553
info@boschheide.nl
Deze accommodatie ligt 900 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Venlo - Swalmen, Swalmen - Montfort
 
april tot oktober
 

Veestraat 31, 6071 PR Swalmen
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Iris
Leuke kleinschalige (maar ruim opgezette) camping. Fris en adequaat sanitair. Rustig publiek. Ik sliep in de safaritent, dit is ideaal voor wandelaars met een lichte bepakking. Het enige wat je zelf mee hoeft te nemen is eten en een warme trui. Vanaf de camping heb je een erg mooi vrij uitzicht over de velden en de bosrand.
Een klein nadeel is dat je 's nachts de rijksweg een beetje hoort, maar dat valt ook op omdat het verder zo rustig is.

Tinne
We hebben genoten van onze overnachting hier. Hadden een camper gehuurd. Veel ruimte en goed geslapen. Een goede ligging ten opzichte van het Pieterpad. Leuke ontvangst. Een echte aanrader.

Frans
Erg fijne camping om te overnachten tijdens mijn Pieterpad tocht. Fijn langs de route en goede en welkome service
Erg leuk zijn de geiten, kippen en Schotse hooglanders!!!
Dicht bij Swalmen met horeca en supermarkt
Best een aanrader ?