Skip to main content
0
Pollen en Mollen is een rustige tents only minicamping direct aan het Pieterpad.
Warmseweg 9, 7075 EL Etten
50 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Zelhem - Braamt.

Detailinformatie

Pollen en Mollen is een rustige tents only minicamping direct aan het Pieterpad. We hebben vijf plekken op het trekkersveld voor gasten die 1 nacht willen blijven en de volgende ochtend vroeg weer op pad willen. En ook al is het maar kort, wij vinden het fijn dat je er bent.

Boeken is uitsluitend mogelijk online via de website, ook al kom je op de bonnefooi. Kies daar de aankomst- en vertrekdatum en accommodatie-type 'trekkersplek'. Het all-in tarief bedraagt € 15,50 per persoon inclusief milieuheffing en toeristenbelasting. Het gebruik van sanitair, stretchtent en wifi is inbegrepen. Honden zijn niet toegestaan. Er is geen voorziening voor het opladen van e-bikes. Het verblijf kan contactloos.
Opties: gratis Wifi
Extra: Er is een gezamenlijke stretchtent met comfortabele fieldchairs en een stamtafel. Je mobiel kun je laden aan de snellader, er is wifi en uiteraard ook schoon en fris sanitair.
 
Marlies Adang
Warmseweg 9
7075 EL Etten
0315-316219
info@pollen-mollen.nl
Deze accommodatie ligt 50 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Zelhem - Braamt
 
april - september
 

Warmseweg 9, 7075 EL Etten
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Linda en Harry
Wii fietsten het Pieterfietspad en stuitten bij toeval op dit mooie plekje, direct aan de route. De ontvangst door Marlies en Michel was zeer hartelijk, de locatie is mooi en het is heel fijn dat er een met tentdoek overdekte chill ruimte is, waar je lekker zit op stoelen met schapenvachten, je telefoon kan opladen, thee en koffie kan zetten en lekker kunt relaxen. Daar waren wij wel aan toe na al die kilometers én al dagen zitten op een mini-stoeltje en koken op de grond. Dus wij zeggen: doen!
Carolina
Als je aankomt lopen heb je echt het WOW gevoel! Gastvrij ontvangen. Schoon sanitair. Fantastische strechttent voor algemeen gebruik! Aanrader.