Skip to main content
4.42857
4.4 van de 7 stem(men)
Welkom bij camping De Okkernoot. Camping met trekkkershut of huisje.
Vlasweg 3, 5866 AZ Swolgen
1 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Vierlingsbeek - Swolgen , Swolgen - Venlo.

Detailinformatie

De camping is gelegen op de route pieterpad in Swolgen. We hebben ook 2 trekkershutjes, 1 vakantiewoning en 2 studios.
Opties: ontbijtmogelijkheid, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen entree, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren
Extra:
 
Vlasweg 3
5866 AZ Swolgen
Tel: 06-15600845
0478-201578
Deze accommodatie ligt 1 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Vierlingsbeek - Swolgen , Swolgen - Venlo
 
01 januari- 31 December
 

Vlasweg 3, 5866 AZ Swolgen
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Adwin
Heerlijk thuiskomen in de cosy huiskamer van Ernst alsook de studio welke voorzien was van alles wat je nodig hebt. Je voelt je hier super welkom direct aan het p.pad met horeca om de hoek!
Bruintjes
Hier een prima nacht verbleven met een trekkerstentje. Aardige en gastvrije eigenaren en prima sanitaire voorzieningen. Rustige camping dus goed geslapen. Het was heet op onze aankomstdag en het was fijn dat we een plek in de schaduw mochten die eigenlijk niet voor trekkers bedoeld was. De bomen die ze aangeplant hebben moeten verder op het veld nog wat groeien. In een paar jaar tijd zal dat de plek nog mooier maken. Fijn is dat je er gekoelde drankjes kon krijgen.
Meijer
We kregen onze treinwagon sleutels, leuk ding om te zien. Ik struikelde over de strip op de drempel die los zat, zou die zo verhelpen (niet opgelost) Ontbijtje regelen deden ze niet voor 2 personen, dus maar naar de supermarkt. Helaas konden we in de ochtend ook geen koffie thee ect krijgen want ze gingen pas om 12.00 uur open. Let wel het is hoogseizoen. De matrassen waren slecht, dus maar 2 bovenopelkaar gelegd. Geen aanrader met deze openingstijden