Skip to main content
5
5.0 van de 1 stem(men)
Natuurkampeerterrein | Trekkershut | Koffie & Thee | Wandeldrogist
Loordijk 9, 7004 HW Doetinchem
10 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Zelhem - Braamt.

Detailinformatie

Wandelcamping Pluk de dag is er speciaal voor wandelaars die van kamperen houden en kampeerders die van wandelen houden.
Direct gelegen aan het Pieterpad is het een ideaal vertrekpunt voor jouw wandeling. Er is een blokhut of je kunt er kamperen met een tent, vouwwagen, caravan of camper.
In 't Kuierhuus kun je koffie, thee, een drankje of een snack krijgen. Geen menukaart voor ontbijt, lunch of diner, maar wel versgebakken broodjes in de ochtend. Tevens kun je gebruik maken van deze knusse en gezellige ruimte om even bij te komen of gelijkgestemden te ontmoeten.
Bijzonder is dat campingeigenaren Dennie en Monica jou misschien ook nog kunnen helpen je wandeling te verlichten door de wandeloplossingen die zij bieden. Op hun website www.wandeldrogist.nl vind je meer informatie hierover.
Opties: ontbijtmogelijkheid, honden welkom, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra: Schoenenwellness en Wandeldrogist met wandeloplossingen
 
Loordijk 9 in Doetinchem
06-57 33 05 98
contact@campingplukdedag.nl
Deze accommodatie ligt 10 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Zelhem - Braamt
 
Camping en horeca zijn geopend van 9:00 tot 21:00 uur en vanaf maart t/m november.
 

Loordijk 9, 7004 HW Doetinchem
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Adwin
Leuke enthousiaste ondernemers waar je je thuis voelt
Femke
Heerlijke camping speciaal voor mensen die van wandelen houden. Het sanitair is heel netjes. Er is ook een relaxruimte waar het goed toeven is. Ook heb ik zeer bruikbaar advies gekregen over mijn wandelschoenen.