Skip to main content
5
5.0 van de 2 stem(men)
2 kamers op de 1e verdieping van een woonboerderij.
Aaltenseweg 6a, 7021 HR Zelhem
1100 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Vorden - Zelhem , Zelhem - Braamt.

Detailinformatie

We beschikken over 2 kamers, één ruime kamer met 2 x 1 persoons bed (€ 30,- p.p.p.n. incl. ontbijt en excl toeristenbelasting) deze kamer heeft ook een gezellige zithoek. En één kamer met 2 persoons bed ( € 27,50,- p.p.p.n. incl. ontbijt en excl .toeristenbelasting) op de 1e verdieping van een woonboerderij. Deze 2 kamers hebben een gezamenlijke badkamer en een ontbijtkamer.
 
Deze accommodatie beschikt over 2 gastenkamers en 3 bedden.
Er is ruimte voor 4 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, haal- en brengservice, gratis Wifi, eigen douche/toilet, balkon/terras/tuin, gebruik wasmachine, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra: Magnetron aanwezig. Ook zijn er voor de gasten 2 fietsen aanwezig. Voor de haal- en brengservice rekenen we € 0,23 /km.
Aaltenseweg 6A, 7021 HR Zelhem. telefoon: 0612117092. arda_de_k@hotmail.com
Deze accommodatie ligt 1100 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Vorden - Zelhem , Zelhem - Braamt
 
 

Aaltenseweg 6a, 7021 HR Zelhem
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Ron
Een rustige lokatie tussen de landerijen. Grote kamer zeer ruim met TV, kleine kamer ruim. Bedden prima, Ruime badkamer. Schoon met een prima verzorgd ontbijt. Vooraf uitstekend contact met de gastvrouw. We kregen 2 fietsen ter beschikking waarmee wij in 10 minuten naar Zelhem zijn gefietst. Aanrader “Eeterij & Tapperij De Smoks” :Uitstekend eten met een fijne bediening. Kortom: B&B De Notenboom..een fantastische lokatie, hartelijke gastvrouw en gastheer. Heel ontspannend. Uitgerust weer op pad!
Els Schellekens
We hebben hier met 4 personen overnacht. Echt alles is aanwezig, ook een koelkastje met verschillende drankjes! 's-Avonds konden we buiten zitten onder de gezellige overkapping.
Echt een aanrader!

Gabriela
We hebben heel fijn gehad bij De Noteboom. Alles was heel goed geregeld.