Skip to main content
4.5
4.5 van de 2 stem(men)
B&B perfecte uitvalsbasis voor Pieterpad etappe Zuidlaren-Rolde: Rolde-Schoonloo
Grote Brink 9, 9451 BP Rolde
1000 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Zuidlaren - Rolde, Rolde - Schoonloo.

Detailinformatie

B&B met eigen sanitair en heerlijk bed. In de dorpskern op loopafstand van het Pieterpad. Op steenworp afstand van het openbaar vervoer. Voldoende parkeergelegenheid.
 
Deze accommodatie beschikt over 1 gastenkamers en 1 bedden.
Er is ruimte voor 2 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, diner, vega(n)/glutenvrij, haal- en brengservice, bagagevervoer, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, eigen entree, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra:
Grote Brink 9, 9451 BP Rolde
06-29029973
info@benbaandegrotebrink.nl
Deze accommodatie ligt 1000 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Zuidlaren - Rolde, Rolde - Schoonloo
 
 

Grote Brink 9, 9451 BP Rolde
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Annika van den Berg
De b&b was al lekker opgewarmd door de kachel bij mijn aankomst. Fijne plek, met alle benodigde voorzieningen, hartelijk ontvangst en een fantastisch ontbijt.
Thomas van den Bergh
Bijzonder hartelijke ontvangst, knusse kamer, van alle gemakken voorzien. Goedgevulde ijskast, uitgebreid ontbijt. Met praktische haal- & brengservice.
Ina
Een hartelijke ontvangst in een mooi en comfortabel onderkomen, lekker eten, een heerlijk bed en een uitgebreid ontbijt vormden samen de perfecte ingrediënten voor een prima verblijf in deze B&B. Aanrader!
Leoni Radstake
Een comfortabele B&B na het lopen van het Pieterpad Zuid Laren - Rolde. Praktisch en sfeervol ingericht met een heerlijk bed. Een heerlijk verzorgde maaltijd en een uitgebreid ontbijt gebracht in de B&B. Wat ons betreft een aanrader!