5
5.0 van de 2 stem(men)
Prachtige gelegen B&B in Zelhem in bosrijke en landelijke omgeving
Everhardinkweg 6, 7021 MP Zelhem
1500 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Vorden - Zelhem , Zelhem - Braamt.

Detailinformatie

B&B Crea Huus Seubring is gelegen aan een onverharde weg met prachtig weids uitzicht. Een ideale locatie voor natuurliefhebbers. Vooral onder onze veranda is het goed vertoeven.
De B&B bestaat uit 2 smaakvol ingerichte kamers. De Kunst kamer is 35 m2 groot, eigen toilet, koffie en thee mogelijkheden, tv en relax stoelen op de kamer. Er is een apart zitje waar je kunt ontbijten. Boxspring bed 1.80x2.20 m kost € 85,00 per nacht voor 2 personen inclusief ontbijt.
De Natuur kamer is 20 m2 groot, eigen toilet, koffie en thee mogelijkheden, tv en relax bankje op de kamer. Er is een apart zitje waar je kunt ontbijten. Boxspring bed 1.80x2.20 m kost € 75,00 per nacht voor 2 personen inclusief ontbijt. Er is een aparte luxe douche gelegenheid.
 
Deze accommodatie beschikt over 2 gastenkamers en 2 bedden.
Er is ruimte voor 4 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, eigen entree, balkon/terras/tuin, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra: Crea Huus Seubring ligt in een prachtige rustige omgeving niet ver van het Pieter pad. Er zijn gratis fietsen beschikbaar. In de zomermaanden kunt U gebruik maken van het zwembad welke ongeveer een doorsneden heeft van 5 meter. Eventueel kunt U een workshop naar keuze bijboeken.
Everhardinkweg 6, 7021 MP Zelhem
creahuusseubring@gmail.com
https://www.bedandbreakfast.nl/bed-and-breakfast-nl/zelhem/crea-huus-seubring/75857/
0615090725/0650917007 na 18.00 uur
Deze accommodatie ligt 1500 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Vorden - Zelhem , Zelhem - Braamt
 

Everhardinkweg 6, 7021 MP Zelhem
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Contact

Postadres
Stichting Pieterpad
Pastoor van de Loolaan 2
6823 BC  Arnhem

Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK: 09182981
BTW: NL819452701B01

Contactformulieren

Accommodaties

Heb je een horeca of overnachtingsadres langs het Pieterpad? Kijk hier voor meer informatie hoe je je adres op deze website kunt vermelden, of log direct in als je al een account hebt.

Steun ons

Het Pieterpad is in beheer bij de Stichting Pieterpad. Vrijwilligers onderhouden deze wandelroute. Het Nivon is de uitgever van de gidsen.

Door de aankoop van de gids of andere artikelen uit de winkel ondersteun je ons werk. Je kunt het Pieterpad ook steunen door middel van een donatie.

Disclaimer

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De Stichting Pieterpad aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid voor schade die wandelaars op enige wijze kunnen ondervinden door gebruik te maken van de gegevens op deze website of door het wandelen van de route.

© 2022 Stichting Pieterpad   |  Fotografie: Maarten Goorhuis of anders aangegeven  |  Inloggen
Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming van de Stichting Pieterpad worden overgenomen of gebruikt.
® De naam Pieterpad en het beeldmerk zijn geregistreerde merken van de Stichting Pieterpad.

Een website van Netnog websites