Skip to main content
5
5.0 van de 1 stem(men)
B&B Schipborg is een landhuis met rondom een grote tuin met meerdere terrassen.
Borgweg 8, 9469 PH Schipborg
75 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Groningen - Zuidlaren, Zuidlaren - Rolde.

Detailinformatie

Bed & Breakfast Schipborg is gelegen in een rustige, bosrijke omgeving aan de rand van het schitterende Beek- en Esdorpenlandschap de Drentsche Aa. Dit gebied staat bekend om zijn uitgebreide fiets- en wandelmogelijkheden, de populaire wandelroute “het Pieterpad”, loopt er dwars doorheen.

De steden Groningen en Assen liggen op een afstand van ongeveer 20 minuten rijden. Daarnaast zijn er veel recreatieve mogelijkheden in de regio, meerdere restaurants en winkel voorzieningen.

Het huis heeft een eigen gasteningang, er is een aparte keuken met koelkast waar zelf koffie en thee gemaakt kan worden. Verder zijn er diverse frisdranken en wijn beschikbaar. Er is een eigen woon- en eetkamer voor de gasten, waarbij er gebruik gemaakt kan worden van t.v., gratis wifi, alle buitenterrassen en gratis fietsen.
 
Deze accommodatie beschikt over 3 gastenkamers en 5 bedden.
Er is ruimte voor 5 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, eigen entree, balkon/terras/tuin, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra: Fietsverhuur
Borgweg 8
9469 PH Schipborg
050-5013414
info@bb-schipborg.nl
Deze accommodatie ligt 75 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Groningen - Zuidlaren, Zuidlaren - Rolde
 
 

Borgweg 8, 9469 PH Schipborg
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.