Skip to main content
5
5.0 van de 4 stem(men)
0683182941. 5min lopen v station+centr kmr 94e mt ontb Fiets veilig te stallen.
Burgemeester Conraetzstraat 78, 5913 BC Venlo
400 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Swolgen - Venlo, Venlo - Swalmen.

Detailinformatie

06 831 829 41. Per nacht 94 E (incl ontbijt) Ivm met nabije station ideaal voor meerdaags verblijf Pieterpadlopers. Etappes Swolgen-Venlo en Venlo Swalmen. Swalmen-Montfort. (Elektrische) fietsen stalt u veilig en droog. Meeneemlunch mogelijk (dag tevoren melden aub). Op 5 min lopen van station Limburgs Museum en centrum (op Pieterpadroute en Maasroute en Maas Niederrheinroute) bieden wij in een goede buurt, rustige straat, op begane grond, een ruime, lichte kamer met aangrenzende badkamer. Voorzien van koelkast, tv en WiFi. Eigen apart toilet. Eigen voordeur. Uitgebreid ontbijt. Uw auto parkeert u gratis. Derde persoon mogelijk, op aanvraag. Pantry met koffiezetapparaat, waterkoker etc. Info over de restaurants, cafe's, winkels en musea. Maar wij weten ook dat u misschien gewoon uw privacy wil. Dat kan bij ons, omdat uw gedeelte van het huis gedurende uw verblijf voor ons niet toegankelijk zal zijn.
 
Deze accommodatie beschikt over 1 gastenkamers en 2 bedden.
Er is ruimte voor 2 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, eigen entree, gebruik wasmachine, gebruik wasdroger, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra: Derde persoon op de kamer is mogelijk op aanvraag, klein en rustig hondje is welkom.
Burgemeester Conraetzstraat 78
+31 6 831 829 41
lwolff@xs4all.nl
Deze accommodatie ligt 400 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Swolgen - Venlo, Venlo - Swalmen
 
 

Burgemeester Conraetzstraat 78, 5913 BC Venlo
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

hermine hijmans
We logeerden 2 nachten in deze heerlijke B&B. Ruime, schone kamer, uitstekende badkamer, aparte WC, eigen voordeur! Dus veel privacy. Het ontbijt is goed verzorgd en uitgebreid. Lucienne is een uitstekende gastvrouw!
Maria Scherjon
Het is altijd een verrassing wat je treft als je voor een B&B kiest. Want natuurlijk lees je vooraf de reviews, helaas die zeggen soms niet alles. Maar in dit geval kan je helemaal op de verslagen afgaan. Een geweldige B&B, met een aardige en behulpzame gastheer/vrouw die, bij deze prettige, private accommodatie ook een uitgebreid ontbijt serveren. En daarnaast nog geweldige tips hebben voor het verkennen van de omgeving.
Voor herhaling vatbaar!

Milou Hoedelmans
Fantastische B&B vlakbij de route. Het ontbreekt hier aan niets. Gastvrijheid, heerlijk bed, heerlijk ontbijt, ruime kamer en lekker fris. De gastvrouw is zeer vriendelijk en meedenkend. Echte aanrader om hier te verblijven!
Fam P. de Leng
Heel erg aangename B&B. Prima gelegen t.o.v. Pieterpad. Heel veel privacy en heel goed bed en een geweldige douche om de stramme wandelspieren weer soepel te krijgen. Het ontbijt is geweldig en zeer uitgebreid. Zelf zou uitgebreid dat wij tijdens de wandeldagen ook onze lunch onderweg er mee konden voorzien. Bijzonder vonden wij de enorme hoeveelheid verse ingrediënten die voor het ontbijt gebruikt waren. Lucienne is een uiterst vriendelijk en aangename gastvrouw die veel tips heeft over Venlo.