3.5
3.5 van de 4 stem(men)
Heerlijk overnachten aan de brink in een Saksische boerderij.
Dorpsstraat 20, 7846 AT Noord-Sleen
1200 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Schoonloo - Sleen, Sleen - Coevorden.

Detailinformatie

Onze B&B beschikt over twee kamers, welke gelegen zijn op de eerste verdieping. Deze zijn met een royale trap te bereiken. U beschikt over een privé badkamer met toilet, een tv, gratis wifi, bureau, een koffie hoekje en gratis parkeren.
De bedden kunnen indien gewenst apart van elkaar gezet worden. Het ontbijt wordt geserveerd in de deel, dit is de voormalige stal, vanwaar u een mooi uitzicht heeft over de brink. Tevens verzorgen wij tegen een vergoeding lunchpakketten voor de volgende wandel dag.
 
Deze accommodatie beschikt over 2 gastenkamers en 4 bedden.
Er is ruimte voor 4 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, haal- en brengservice, bagagevervoer, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, eigen entree, balkon/terras/tuin, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra:
Dorpsstraat 20
7846 AT Noord-Sleen
tel.: 0629545345
Deze accommodatie ligt 1200 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Schoonloo - Sleen, Sleen - Coevorden
 

Dorpsstraat 20, 7846 AT Noord-Sleen
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Fons
Ideale locatie om te overnachten. Perfecte bedden, lekkere douche en een rustige omgeving. Zeer gastvrij en een goed ontbijt met vers fruit, jus d'orange en een eitje. Goed restaurant voor diner aan de overkant.

Contact

Postadres
Stichting Pieterpad
Pastoor van de Loolaan 2
6823 BC  Arnhem

Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK: 09182981
BTW: NL819452701B01

Contactformulieren

Accommodaties

Heb je een horeca of overnachtingsadres langs het Pieterpad? Kijk hier voor meer informatie hoe je je adres op deze website kunt vermelden, of log direct in als je al een account hebt.

Steun ons

Het Pieterpad is in beheer bij de Stichting Pieterpad. Vrijwilligers onderhouden deze wandelroute. Het Nivon is de uitgever van de gidsen.

Door de aankoop van de gids of andere artikelen uit de winkel ondersteun je ons werk. Je kunt het Pieterpad ook steunen door middel van een donatie.

Disclaimer

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De Stichting Pieterpad aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid voor schade die wandelaars op enige wijze kunnen ondervinden door gebruik te maken van de gegevens op deze website of door het wandelen van de route.

© 2022 Stichting Pieterpad   |  Fotografie: Maarten Goorhuis of anders aangegeven  |  Inloggen
Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming van de Stichting Pieterpad worden overgenomen of gebruikt.
® De naam Pieterpad en het beeldmerk zijn geregistreerde merken van de Stichting Pieterpad.

Een website van Netnog websites