Skip to main content
4.16667
4.2 van de 6 stem(men)
Vrijstaand 2 persoons gastenverblijf met haal en brengservice.
Heideweg 18, 7217 TE Harfsen
meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Holten - Laren (Gld), Laren (Gld) - Vorden .

Detailinformatie

Ons gastenverblijf voor 2 personen, met als doelgroep wandelaars en fietsers, is vrij gelegen, met eigen toegang en terras. Prachtig uitzicht en zeer rustig. Solowandelaars ook van harte welkom. Het gastenverblijf ligt 6 kilometer buiten Laren. In overleg kunnen wij u in de namiddag in Laren ophalen en de volgende morgen terugbrengen. Tegen vergoeding halen/brengen we u ook van/naar Holten/Vorden. U heeft de beschikking over een keuken.
 
Deze accommodatie beschikt over 1 gastenkamers en 2 bedden.
Er is ruimte voor 2 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, haal- en brengservice, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, eigen douche/toilet, eigen entree, balkon/terras/tuin, gebruik keuken, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra:
Heideweg 18 7217TE Harfsen
0573-430853 / 0616297573 / 0633808739
hj.kok@telfort.nl
Deze accommodatie ligt meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Holten - Laren (Gld), Laren (Gld) - Vorden
 
 

Heideweg 18, 7217 TE Harfsen
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Marijke Besselink
Gastvrijheid, mooie locatie, haal- en brengservice, heerlijk vers ontbijt en een warm onvangst. Kortom alles voor een paar dagen genieten.
Simone
Dit is een top lokatie. Het huisje is ruim, schoon en perfect. Rustig gelegen, mooi uitzicht. Herman en Inge zijn heel gastvrij en behulpzaam. Wat een fijn aankomen na een lange wandeling. 5 sterren voor mij!!
Claire
Heel mooi en luxe appartement. Rustig en prachtig gelegen. Douche, keuken, goede bedden, terras. Haal en breng service. Maar vooral; ongelofelijk gastvrij. Weldaad!