Skip to main content
4
4.0 van de 2 stem(men)
Bed & Breakfast, Minicamping en Wijngaard
Bleuminkmaatweg 1, 7251MS Vorden
4000 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Laren (Gld) - Vorden , Vorden - Zelhem .

Detailinformatie

Logeren bij de Wijnboer! In Vorden, midden in het authentieke coulisselandschap staat Hallenhuis boerderij Zonnehoeve (1929). Centraal gelegen tussen de mooie dorpen Vorden, Ruurlo en Hengelo (Gld) in het buurtschap Linde.

Wij bieden u een Bed & Breakfast met twee gastenkamers, een Minicamping met 30 ruime plaatsen waarvan 5 huuraccommodaties (4 De Waard tenten en één KIP Caravan)

Ontdek vanuit hier deze prachtige streek met vele schitterende wandelroutes en fietsroutes, waaronder de oudste fietsroute van Nederland, de “Achtkastelenroute Vorden”. Het Pieterpad en het Trekvogelpad lopen vlak langs onze locatie. Onze naaste buur is Landgoed 't Zelle, hier loopt niet alleen het Pieterpad doorheen, maar biedt ook een prachtige Golfbaan.

Als kers op de taart, kunt u bij Erve Zonnehoeve in ons Proeflokaal genieten van een wijnproeverij met mooie Achterhoekse wijnen gemaakt van o.a. de druiven van onze eigen wijngaard. In ons Proeflokaal kunt u ook ontbijten, zowel voor onze B&B gasten, maar ook onze campinggasten zijn van harte welkom, aan het eind van de dag kunt u neerstrijken voor een heerlijk glas wijn, bij mooi weer op ons terras.
 
Deze accommodatie beschikt over 2 gastenkamers en 4 bedden.
Er is ruimte voor 4 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, biologisch, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, eigen entree, balkon/terras/tuin, gebruik wasmachine, gebruik keuken, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra: wijnproeverij, fietsverhuur op voorhand reserveren, in overleg haal- of brengservice, honden alleen welkom op de camping niet in de B&B.
Bleuminkmaatweg 1, 7251MS Vorden
telefoon 06-12047420
email info@ervezonnehoeve.nl
Deze accommodatie ligt 4000 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Laren (Gld) - Vorden , Vorden - Zelhem
 
 

Bleuminkmaatweg 1, 7251MS Vorden
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

George en Liesbeth
Ons verblijf in de B&B Kamer "Bos" op Erve Zonnehoeve was uitstekend. De kamer zelf was slim ingericht met moderne voorzieningen, en tegelijkertijd straalde het een charmante landelijke knusheid uit die perfect paste bij de prachtige omgeving. Na een dag wandelen op het Pieterpad was het ruime bad heerlijk.
Maarten en Tineke zijn ervaren gastheer en -vrouw; we werden bij aankomst hartelijk verwelkomd en gastvrouw serveerde een uitstekend ontbijt, inclusief yoghurt met een twist!