Skip to main content
0
Rustig gelegen met een mooie bloementuin. Ontbijt biologisch / uit eigen tuin.
Zandstraat 55, 6065 AE Montfort
700 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Swalmen - Montfort, Montfort - Sittard.

Detailinformatie

De B&B is rustig gelegen aan de rand van het dorp met een mooie bloementuin, op een steenworp afstand van 't Pieterpad en vele wandel- en fietsroutes. Voor het ontbijt gebruiken we zo veel mogelijk biologische producten en producten uit eigen tuin. De kamers hebben een eigen luxe badkamer en toilet. De kamers hebben beiden een eigen ingang. Eén kamer heeft een extra lang bed.
 
Deze accommodatie beschikt over 3 gastenkamers en 6 bedden.
Er is ruimte voor 6 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, diner, vega(n)/glutenvrij, biologisch, haal- en brengservice, bagagevervoer, honden welkom, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, eigen entree, balkon/terras/tuin, gebruik wasmachine, gebruik wasdroger, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra:
Zandstraat 55
6065 AE Montfort
0475-476 909
06 24404802
info@bbbotervlieg.nl
Deze accommodatie ligt 700 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Swalmen - Montfort, Montfort - Sittard
 
 

Zandstraat 55, 6065 AE Montfort
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Peter en Monique
Perfecte overnachtingspl rk na een dag wandelen! Hartelijke ontvangst, comfortabele kamer met prima bed en als klapstuk een heerlijk ontbijt.