Skip to main content
4.6
4.6 van de 10 stem(men)
Kom es Ann is een Do-It-Yourself BenB waar je goedkoop kunt overnachten!
Haasakkers 1, 9475 PJ Midlaren
0 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Groningen - Zuidlaren, Zuidlaren - Rolde.

Detailinformatie

Kom es Ann is overdag een rustplek (direct aan het Pieterpad gelegen) waar wandelaars en fietsers zelf koffie en thee kunnen zetten. Je kunt er via het do-it-yourself principe ook goedkoop overnachten (25 euro pp incl ontbijt) en is het rusthuisje in het bos (met eigen douche en wc) na 17 uur van jezelf tot de volgende ochtend. Natuurlijk met schone lakens en handdoeken maar het bed moet je zelf opmaken en als je het schoon achterlaat heeft iedereen er de volgende dag ook weer plezier van. Er is een magnetron en waterkoker maar je kunt natuurlijk ook eten laten bezorgen. En vooral lekker uitrusten in de spreukjestuin en slapen en wakker worden in de mini-galerie! Op de dag zelf reserveren is door de week helaas niet mogelijk ivm werk.
 
Deze accommodatie beschikt over 1 gastenkamers en 1 bedden.
Er is ruimte voor 2 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, honden welkom, eetgelegenheid dichtbij, eigen douche/toilet, eigen entree, balkon/terras/tuin, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra: er kan ook een tentje opgezet worden in de tuin als dat wenselijk is.
Haasakkers 1, Midlaren
06-12066917
25 euro pp incl ontbijt
angro@hotmail.nl
Bij vragen of reserveren graag via mail of app; dan reageer ik zsm.
Deze accommodatie ligt 0 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Groningen - Zuidlaren, Zuidlaren - Rolde
 
 

Haasakkers 1, 9475 PJ Midlaren
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Pamela
De laatste kilometers van mijn Pieterpad etappe wogen zwaar. Dit juweeltje ontdekt en weer helemaal opgeladen: koffie, leuke dingetjes in het huisje bekijken en een nodig toiletbezoek. Super gastvrij!
Eveline
Heel fijn om hier te kunnen overnachten. Heerlijk rustig plekje in het groen, van alle gemakken voorzien. Attente gastvrouw.
Betty
Mijn man en ik kwamen hier langs tijdens ons fietstochtje. Een aangename pauze mochten we hier beleven. We hebben heerlijk buiten iets gedronken en een pratje gemaakt met enkele Pieterpad wandelaars. Was erg gezellig.