0
Passie voor het Limburgse landschap, eerlijke en duurzame leefstijl!
Bodemsweg 3A, 6225 ND Maastricht
2500 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Strabeek (Valkenburg) - St. Pietersberg.

Detailinformatie

Passie voor het Limburgse landschap, urban farming, eerlijke en duurzame leefstijl en de gastronomie van Maastricht. Een unieke combinatie van kernwaarden die het concept van onze droom omschrijven: een Bed and Breakfast starten op onze historische boerderij gelegen aan een prachtig natuurgebied en de Curfsgroeve die een uitzicht over heel Maastricht bieden. B&B Le Rêve biedt 6 tweepersoonskamers en is perfect voor koppels, gezinnen of vrienden die op zoek zijn naar een originele manier om de meest bruisende stad in Zuid-Limburg te beleven. Rust, ruimte, samen, uitzicht, fietsen, wandelen, mountainbiken, kortom alle ingrediënten om de mooiste herinneringen te maken met je dierbaren!
 
Deze accommodatie beschikt over 7 gastenkamers en 16 bedden.
Er is ruimte voor 16 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, diner, vega(n)/glutenvrij, haal- en brengservice, bagagevervoer, honden welkom, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, balkon/terras/tuin, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra:
Bodemsweg 3a
6225 ND Maastricht
06-59059036
dromen@lerevemaastricht.nl
Deze accommodatie ligt 2500 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Strabeek (Valkenburg) - St. Pietersberg
 

Bodemsweg 3A, 6225 ND Maastricht
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Contact

Postadres
Stichting Pieterpad
Pastoor van de Loolaan 2
6823 BC  Arnhem

Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK: 09182981
BTW: NL819452701B01

Contactformulieren

Accommodaties

Heb je een horeca of overnachtingsadres langs het Pieterpad? Kijk hier voor meer informatie hoe je je adres op deze website kunt vermelden, of log direct in als je al een account hebt.

Steun ons

Het Pieterpad is in beheer bij de Stichting Pieterpad. Vrijwilligers onderhouden deze wandelroute. Het Nivon is de uitgever van de gidsen.

Door de aankoop van de gids of andere artikelen uit de winkel ondersteun je ons werk. Je kunt het Pieterpad ook steunen door middel van een donatie.

Disclaimer

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De Stichting Pieterpad aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid voor schade die wandelaars op enige wijze kunnen ondervinden door gebruik te maken van de gegevens op deze website of door het wandelen van de route.

© 2022 Stichting Pieterpad   |  Fotografie: Maarten Goorhuis of anders aangegeven  |  Inloggen
Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming van de Stichting Pieterpad worden overgenomen of gebruikt.
® De naam Pieterpad en het beeldmerk zijn geregistreerde merken van de Stichting Pieterpad.

Een website van Netnog websites