4.77778
4.8 van de 9 stem(men)
midden in het centrum van Winsum staan 2 pipowagens in besloten tuin.
Westerstraat 16, 9951 EN Winsum
0 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Pieterburen - Winsum, Winsum - Groningen.

Detailinformatie

De B&B staat in het oude centrum van Winsum. Het betreft 2 pipowagens: de kleinste wagen "Wie het kleine niet eert" heeft een vloeroppervlak van 6 m2 en is geschikt voor 1 a 2 personen. De iets minder kleine wagen "Eenvoud siert" heeft een vloeroppervlak van 12 m2 en bevat een 2 persoons bedstee en een slaapbank. De badkamer "Zo fris als een hoentje" is 6 m2 groot en is voorzien van een wastafel, toilet en douche. de B&B is eenvoudig van opzet, maar alle voorzieningen zijn aanwezig; DVD-speler, een plek om neer te ploffen en de benen te strekken een goed bed en dito ontbijt.
 
Deze accommodatie beschikt over 3 gastenkamers en 9 bedden.
Er is ruimte voor 9 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen entree, balkon/terras/tuin, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra:
Westerstraat 16
9951 EN, Winsum
06 14988048
info@nielsvanderheide.net
Deze accommodatie ligt 0 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Pieterburen - Winsum, Winsum - Groningen
 

Westerstraat 16, 9951 EN Winsum
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Adri
Hele fijne overnachting gehad in de pipowagen “eenvoud siert”, leuk en gezellig onderkomen, heerlijk geslapen.
‘s morgens heerlijk buiten genoten van een uitgebreid ontbijt, er was ook nagedacht over een lunchpakket (met lunch zakje) helemaal top. Een aanrader.

Eveline
Na de 1e etappe van het Pieterpad is het goed ontspannen in 'Wie het kleine niet eert', een inderdaad kleine, maar inventief ingerichte pipowagen. Ondanks de beperkte oppervlakte helemaal compleet! En na een na een nacht goed rusten een lekker uitgebreid ontbijt in de tuin, met daarbij keuze genoeg om ook nog een lunchpakket voor later op de dag samen te stellen, inclusief zakje om het brood in te doen. Ik voelde me echt verwend!
Marga
Geweldig verblijf gehad in de kleine pipowagen! Heel knus en het ontbreekt aan niets! Flesje wijn ter verwelkoming, warme sokken, een kruik en een snorrend kacheltje als het koud is. Goed verzorgd sanitair. Geslapen onder de kerktoren en de magnolia. Heerlijk met zorg gemaakt ontbijt, met een lunchzakje voor een lunchpakket voor onderweg. Voelde me helemaal in de watten gelegd!

Contact

Postadres
Stichting Pieterpad
Pastoor van de Loolaan 2
6823 BC  Arnhem

Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK: 09182981
BTW: NL819452701B01

Contactformulieren

Accommodaties

Heb je een horeca of overnachtingsadres langs het Pieterpad? Kijk hier voor meer informatie hoe je je adres op deze website kunt vermelden, of log direct in als je al een account hebt.

Steun ons

Het Pieterpad is in beheer bij de Stichting Pieterpad. Vrijwilligers onderhouden deze wandelroute. Het Nivon is de uitgever van de gidsen.

Door de aankoop van de gids of andere artikelen uit de winkel ondersteun je ons werk. Je kunt het Pieterpad ook steunen door middel van een donatie.

Disclaimer

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De Stichting Pieterpad aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid voor schade die wandelaars op enige wijze kunnen ondervinden door gebruik te maken van de gegevens op deze website of door het wandelen van de route.

© 2022 Stichting Pieterpad   |  Fotografie: Maarten Goorhuis of anders aangegeven  |  Inloggen
Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming van de Stichting Pieterpad worden overgenomen of gebruikt.
® De naam Pieterpad en het beeldmerk zijn geregistreerde merken van de Stichting Pieterpad.

Een website van Netnog websites