Skip to main content
0
Ruim, zeer compleet gastenverblijf 2-3 pers. Uitzicht over Groningerland.
Molenstraat 24, 9967 SM Eenrum
200 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Pieterburen - Winsum.

Detailinformatie

Kijk voor alle (Pieterpad) mogelijkheden op onze Website onder 'Tarieven, reserveren en contact'.

Over onze B&B
In 1887 werd dit monumentale huis gebouwd op het mooie Groninger land, oorspronkelijk als rentenierswoning. Dit Groninger land is prachtig vastgelegd op het schilderij van Gertjan Scholte-Albers, kunstschilder uit Winsum.

Een aantal jaren geleden verhuisden wij van het westen van het land naar dit mooie huis in Eenrum. Wij zochten rust en ruimte en dat vonden we hier volop.

Wil je ook kennismaken met de schoonheid van het Groninger land en alle mogelijkheden die er in de omgeving zijn op het gebied van natuur en cultuur?
We verwelkomen je graag in B&B Anno 1887. Deze mooie plek in Eenrum is een prima uitvalsbasis om alles te ontdekken wat het Groninger land te bieden heeft.
B&B Anno 1887 biedt je alle comfort voor een heerlijk verblijf voor 2 of 3 personen op een prachtige plek met een schitterend uitzicht over het Groninger landschap. Als je geluk hebt, word je 's avonds in je kamer ook nog getrakteerd op een betoverende zonsondergang...

Eenrum heeft een goede busverbinding. Onze B&B bevindt zich op ongeveer 300 meter van de bushalte.
 
Deze accommodatie beschikt over 1 gastenkamers en 2 bedden.
Er is ruimte voor 3 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, diner, vega(n)/glutenvrij, haal- en brengservice, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, eigen entree, balkon/terras/tuin, gebruik keuken, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra: Bij mooi weer ontbijt op het terras.
Molenstraat 24, 9967 SM Eenrum, Tel.: 06-28615708, e-mail: info@bedandbreakfastanno1887.nl
Deze accommodatie ligt 200 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Pieterburen - Winsum
 
 

Molenstraat 24, 9967 SM Eenrum
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.