Skip to main content
0
Heerlijk bijkomen middenin de natuur!
Noord Esweg 31 b, 7447 GA Hellendoorn
0 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Ommen - Hellendoorn, Hellendoorn - Holten.

Detailinformatie

Prachtig landelijk gelegen gastenverblijf met een ruime zitkamer, open keuken en prachtige badkamer met wastafel, douche en toilet op de begane grond en 2 ruime slaapkamers op de eerste verdieping. Eigen terras, mooi uitzicht op Hellendoorn en het bos. Op circa 1 km van het centrum van het dorp Hellendoorn, liggend aan het Pieterpad en diverse wandel- en mountainbikepaden. Gastenverblijf Tolhuus is een ideale plek om tot rust te komen, maar eveneens een centrale uitvalsbasis voor belevenissen op zowel natuur- sportief- als cultureel-gebied.
Geniet van de prachtige natuur en rust op deze mooie locatie. U heeft toegang tot de tuin waar u kunt genieten van een heerlijk ontbijt, lunch en diner.
Behalve deze unieke overnachtingsplek biedt Het Tolhuus nog veel meer. We genieten hier zelf iedere dag en dat gunnen we ook onze gasten. Als u met het openbaar vervoer reist, halen of brengen we u graag van en naar het station. Als u dat leuk vindt, koken we graag voor u. We hebben goede contacten met de horeca in de buurt. Een arrangement op maat is dus geen enkel probleem. Stuur een berichtje voor vragen over beschikbaarheid, mogelijkheden en kosten.
 
Deze accommodatie beschikt over 2 gastenkamers en 2 bedden.
Er is ruimte voor 4 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, diner, vega(n)/glutenvrij, haal- en brengservice, bagagevervoer, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, eigen entree, balkon/terras/tuin, gebruik keuken, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra: Volledig vakantie huis
Noord Esweg 31
06 28075336
gastenverblijftolhuus@gmail.com
Deze accommodatie ligt 0 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Ommen - Hellendoorn, Hellendoorn - Holten
 
 

Noord Esweg 31 b, 7447 GA Hellendoorn
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.