Skip to main content
5
5.0 van de 2 stem(men)
Halverwege Sleen - Coevorden. Gemoedelijk genieten, evt. breng- en haalservice,
Hoofdstraat 104, 7755 NN Dalerveen
0 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Sleen - Coevorden.

Detailinformatie

Wij heten u van harte welkom bij Gezond Boeren Verstand. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel, we maken het graag naar uw zin om gemoedelijk te genieten van het Drentse landleven.
Bij ons kunt u logeren in onze B&B (2 pers.) De B&B ligt op de bovenverdieping en is alleen met een trap te bereiken. De comfortabele B&B is voorzien van twee box spring bedden.
U kunt zich heerlijk terugtrekken in een apart zithoekje voorzien van tv. De zithoek heeft een comfortabele bank. In de gehele ruimte kunt u gebruik maken van onze wifi. Verder is deze B&B van alle gemakken voorzien. Zo heeft u een aangrenzende badkamer voorzien van toilet, wastafel en douche. U kunt ook gebruik maken van handdoeken, toiletartikelen en een föhn. We hebben heerlijk geurende doucheproducten voor u klaargelegd.
‘s Ochtends kunt u genieten van een "boer-gondisch" ontbijt op uw kamer.
Natuurlijk kunt u gebruik maken van twee leenfietsen (wel even aangeven bij de reservering). Ook hebben we een haal- en brengservice tegen geringe vergoeding naar bijvoorbeeld restaurant, station o.i.d. Parkeren is gratis.
Wij doen er alles aan om uw verblijf zo prettig mogelijk te maken en hopen u binnenkort te verwelkomen.
 
Deze accommodatie beschikt over 1 gastenkamers en 2 bedden.
Er is ruimte voor 2 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, haal- en brengservice, bagagevervoer, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, balkon/terras/tuin, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra:
Hoofdstraat 104
7755NN Dalerveen
06-25247123
info@gezondboerenverstand.nl
Deze accommodatie ligt 0 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Sleen - Coevorden
 
 

Hoofdstraat 104, 7755 NN Dalerveen
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.