0
B&B middenin de prachtige natuur, 800 meter van het station en 4 eetgelegenheden
Wolfskuil 27, 7731 AP Ommen
meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Hardenberg - Ommen, Ommen - Hellendoorn.

Detailinformatie

Prachtige B&B gelegen middenin de natuur, uitzicht over het land met lakenvelder koeien. Perfecte service, zeer uitgebreid ontbijt en de gelegenheid een goed lunchpakket te maken. Er zijn thermoskannen voorzien om koffie of thee mee te nemen tijdens de wandeling en mogelijkheid tot brengen of halen Hellendoorn tegen geringe vergoeding. (bij meerdaags verblijf) In tijden van Corona ook de mogelijkheid te dineren waarbij uitsluitend gebruik wordt gemaakt van verse producten. Drankjes (bier, wijn, fris) tegen kantineprijzen aanwezig.
 
Deze accommodatie beschikt over 3 gastenkamers en 8 bedden.
Er is ruimte voor 8 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, diner, haal- en brengservice, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, balkon/terras/tuin, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra: Wegbrengservice naar/van Hellendoorn tegen redelijke vergoeding. Tevens mogelijkheid voor diner in tijden van Corona.
Henk en Brigitta Wemekamp-Koopman
06-54310157 / 06-51152901
Deze accommodatie ligt meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Hardenberg - Ommen, Ommen - Hellendoorn
 

Wolfskuil 27, 7731 AP Ommen
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Contact

Postadres
Stichting Pieterpad
Pastoor van de Loolaan 2
6823 BC  Arnhem

Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK: 09182981
BTW: NL819452701B01

Contactformulieren

Accommodaties

Heb je een horeca of overnachtingsadres langs het Pieterpad? Kijk hier voor meer informatie hoe je je adres op deze website kunt vermelden, of log direct in als je al een account hebt.

Steun ons

Het Pieterpad is in beheer bij de Stichting Pieterpad. Vrijwilligers onderhouden deze wandelroute. Het Nivon is de uitgever van de gidsen.

Door de aankoop van de gids of andere artikelen uit de winkel ondersteun je ons werk. Je kunt het Pieterpad ook steunen door middel van een donatie.

Disclaimer

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De Stichting Pieterpad aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid voor schade die wandelaars op enige wijze kunnen ondervinden door gebruik te maken van de gegevens op deze website of door het wandelen van de route.

© 2022 Stichting Pieterpad   |  Fotografie: Maarten Goorhuis of anders aangegeven  |  Inloggen
Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming van de Stichting Pieterpad worden overgenomen of gebruikt.
® De naam Pieterpad en het beeldmerk zijn geregistreerde merken van de Stichting Pieterpad.

Een website van Netnog websites