Skip to main content
4.33333
4.3 van de 6 stem(men)
Een heerlijke stijlvolle B&B met Ital. koffie en home made lekkernijen.
Rheezerbrink 5, 7794 RG Rheeze
20 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Hardenberg - Ommen.

Detailinformatie

De voormalige potstal van de monumentale boerderij is omgebouwd tot een exclusief gastenverblijf (in totaal 85 m2) met een verrassend eigentijdse inrichting. Ervaar de rust, ruimte en privacy en het eigentijdse design van deze sfeervolle B&B met koffiekamer/theetuin. De ligging in het authentieke brinkdorp Rheeze met rietgedekte boerderijen aan de Overijsselse Vecht in een natuurlijke setting maakt dit een parel om te overnachten en/of als pleisterplaats of rustpunt te kiezen. De gastvrije ontvangst door gastvrouw Astrid Fidder en de Italiaanse koffiesoorten, thee en home made lekkernijen maken deze locatie een populaire bestemming voor wandelaars en fietsers. In 2022 wordt er een loft met 4 slaapplekken geopend. Een gastvrij en warm welkom!
 
Deze accommodatie beschikt over 1 gastenkamers en 4 bedden.
Er is ruimte voor 4 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, eigen entree, balkon/terras/tuin, gebruik keuken, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra: Ecoluxe bedden van Lavital, fietshuur is optioneel
Rheezerbrink 5 +31 (0)6 – 50 51 08 55
7794 RG Rheeze info@derheezerkamer.nl
Deze accommodatie ligt 20 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Hardenberg - Ommen
 
 

Rheezerbrink 5, 7794 RG Rheeze
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.