Skip to main content
4.63636
4.6 van de 11 stem(men)
Woonhuis in verrassend groene omgeving. Op 10 minuten lopen vanaf (bus-)station.
Lombok 39, 9951 SC Winsum
800 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Pieterburen - Winsum, Winsum - Groningen.

Detailinformatie

Ontspannen en (weer) fit op pad. (Gast-)vrijheid. Daar is alles op ingericht. Op 190 meter afstand staat een openbaar toegankelijke laadpaal. Eetgelegenheden zijn in alle soorten en maten in het dorp aanwezig. Ook keuzes mogelijk in het op het logies adres zelf laten brengen van maaltijden.
 
Deze accommodatie beschikt over 3 gastenkamers en 5 bedden.
Er is ruimte voor 5 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, honden welkom, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, gebruik wasmachine, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra: Gebruik maken van tuin en terras
Tel;0645665216
Email: keizerin1703@gmail.com
Deze accommodatie ligt 800 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Pieterburen - Winsum, Winsum - Groningen
 
 

Lombok 39, 9951 SC Winsum
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Anneke
Wat een super geweldige plek.
Super gastvrij, schoon en gezellig.
Wij hebben 3 nachten hier mogen overnachten.
Deze overnachtingspl aats moet je gewoon ervaren.
Nogmaals dank aan de eigenaren voor deze superervaring,h opelijk tot een volgende keer.

Arne
Eenvoudige maar zeer voordelige slaapkamer met ontbijt en gedeelde nette badkamer. Vriendelijk en vertrouwd. Gratis oploskoffie en thee. Kortom, niets op aan te merken en zeker een aanrader voor diegene die een eenvoudige en voordelige overnachting zoekt!
Marlies Cornelissen
Nadat we in het donker en de stromende regen arriveerden, werden we zeer hartelijk onthaald door Bowina en haar man Henk (wiens storm die nacht ging waaien!).
Onze natte spullen konden bij hen binnen gedroogd worden. Boven stond een kacheltje het zitkamertje al te verwarmen en we kregen een kop thee. Heerlijk geslapen, fantastische douche en een lekker ontbijt. Een heel fijn adres voor Pieterpadwandel aars! Bedankt voor alles.

Daniël
Niets aan te merken op de kamer en faciliteiten, alles wat ik nodig had was er. De ontvangst was ontzettend vriendelijk en behulpzaam, het ontbijt met de familie en andere wandelaars lekker en gezellig. Ik zou iedereen deze eenvoudige maar prettige B&B aanraden!
Frans, Hannie en Anne
Ruime, schone kamers, goede bedden, luxe badkamer. Uitgebreid ontbijt. Hartelijke gastvrouw en gastheer. En dat alles voor een hele schappelijk prijs. Zeker een aanrader!
Monique en René
Heerlijke ruime kamer en badkamer. Super ontbijt en heerlijke lunch mee voor onderweg. Aardige mensen altijd een praatje en denken met je mee. Komen er zeker nog een keer terug
Ingrid Oosterhof
Vriendelijk ontvangst, prima ontbijt en behulpzame mensen. Heerlijke douche in ruime badkamer! Alles superschoon. En daar het wandelwol ontdekt!
El
Really lovely couple. Super neat house and warm welcoming. I really enjoyed staying there and would for sure recommend it to everyone around me as well. Breakfast was so cute, full of everything, and again the overal vibe was 10 out of 10.
Steven
Vriendelijke ontvangst, nette accomodatie en echt maar weinig zeep gebruiken onder de douche?