Skip to main content
0
Sfeervol, warm en met veel persoonlijke aandacht.
Cranenburgsestraat 23b, 6561 AM Groesbeek
1200 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Millingen - Groesbeek, Groesbeek - Gennep.
Geplaatst in Hotel

Detailinformatie

Sfeervol, warm en met veel persoonlijke aandacht. Op de grens van Duitsland en dichtbij het bruisende centrum van Nijmegen. In een prachtige omgeving van bossen en mooie landschappen doen wij er alles aan om onze gasten een plezierig verblijf te bieden. Na een lange wandel of fietstocht even uitrusten? Maak gebruik van ons zonnig terras of kies voor warm en knus bij de openhaard. Ontbijten, lunchen of borrelen is mogelijk en geeft extra comfort en ontspanning tijdens uw verblijf.

Ons hotel in Groesbeek beschikt over 46 verschillende studio’s, appartementen en familiekamers. Deze kamers zijn allemaal uniek en voorzien van een eigen kitchenette.

U bent van harte welkom om tijdens uw verblijf gebruik te maken van de wellness en sportfaciliteiten. Wel zo comfortabel toch?

De ideale ligging en de schitterende omgeving zorgen dat onze groepsaccommodatie uitermate geschikt is voor conferenties, groepsvakanties, workshops en familieweekenden
 
Deze accommodatie beschikt over 46 gastenkamers.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, gratis Wifi, eigen douche/toilet, balkon/terras/tuin, gebruik wasmachine, gebruik wasdroger, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra: Wellness en sport faciliteiten
Hotel & Groepsaccodmodatie De Zeven Heuvelen
Cranenburgsestraat 23b
6561 AM Groesbeek
+31 (0)24-397 58 41

Openingstijden
Maandag t/m zaterdag: 08.00 – 21.00 uur
Zondag: 08.00 – 17.00 uur

Inchecken op afstand regelen wij graag voor u. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Deze accommodatie ligt 1200 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Millingen - Groesbeek, Groesbeek - Gennep
 
 

Cranenburgsestraat 23b, 6561 AM Groesbeek
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.