5
5.0 van de 4 stem(men)
Hotel Restaurant Ruimzicht is een sfeervol hotel in een mooi stukje Achterhoek.
Kilderseweg 19, 7038 EH Zeddam
2000 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Zelhem - Braamt, Braamt - Millingen.
Geplaatst in Hotel

Detailinformatie

Ruimzicht is een sfeervol hotel in een mooi stukje Gelderland. Ruimzicht ligt aan de bosrand van Zeddam (Achterhoek), een unieke locatie om uw wandeltochten te starten. We bestaan al 70 jaar en zijn uitgegroeid van klein pension naar een hotel met 49 kamers.

Ga jij het Pieterpad lopen? Kom dan, net als veel andere Pieterpad wandelaars, overnachten bij Hotel Restaurant Ruimzicht. Bekijk hier het Pieterpad arrangement.

Op zoek naar dé plek voor een heerlijke (wandel)vakantie in eigen land? Die hebben wij! Hier in de Achterhoek is het meer dan prachtig. Tussen de wandeltochten door zijn jullie welkom om bij Hotel Restaurant Ruimzicht in alle rust te genieten van wat er nog meer bij een vakantie hoort: een zonovergoten terras, een hapje, een drankje, een heerlijk zacht bed, een frisse douche en bovenal een gastvrij & gezellig verblijf. Zien we jullie snel in Zeddam?

Wij bieden een gratis shuttle service vanuit Zeddam naar het startpunt Braamt. Wij kunnen u naast Braamt naar de volgende plaatsen brengen:
Zelhem: € 7,50 p.p.
Tolkamer: € 7,50 p.p.
Vorden: € 15,00 p.p.
Millingen a/d rijn: € 15,00 p.p.
Groesbeek: € 15,00 p.p.
 
Deze accommodatie beschikt over 49 gastenkamers.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, diner, vega(n)/glutenvrij, haal- en brengservice, honden welkom, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, balkon/terras/tuin, gebruik wasmachine, gebruik wasdroger, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra: Wij bieden een speciaal Pieterpad arrangement aan, kijk voor meer informatie op onze website https://www.ruimzicht.com/arrangement/pieterpad-wandel-arrangement/
Kilderseweg 19
7038 EH
Zeddam
0314-651941
info@ruimzicht.com

Deze accommodatie ligt 2000 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Zelhem - Braamt, Braamt - Millingen
 

Kilderseweg 19, 7038 EH Zeddam
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Jacquelien
Wat een heerlijk hotel. Vriendelijke mensen met hart voor de gasten. Echt zo'n familie hotel waar je trots op mag zijn als eigenaar. Heerlijk geslapen heerlijk gegeten. En en heel vriendelijke chauffeur die ons weg bracht naar millingen. Zeker een om te onthouden.

Contact

Postadres
Stichting Pieterpad
Pastoor van de Loolaan 2
6823 BC  Arnhem

Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK: 09182981
BTW: NL819452701B01

Contactformulieren

Accommodaties

Heb je een horeca of overnachtingsadres langs het Pieterpad? Kijk hier voor meer informatie hoe je je adres op deze website kunt vermelden, of log direct in als je al een account hebt.

Steun ons

Het Pieterpad is in beheer bij de Stichting Pieterpad. Vrijwilligers onderhouden deze wandelroute. Het Nivon is de uitgever van de gidsen.

Door de aankoop van de gids of andere artikelen uit de winkel ondersteun je ons werk. Je kunt het Pieterpad ook steunen door middel van een donatie.

Disclaimer

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De Stichting Pieterpad aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid voor schade die wandelaars op enige wijze kunnen ondervinden door gebruik te maken van de gegevens op deze website of door het wandelen van de route.

© 2023 Stichting Pieterpad   |  Fotografie: Maarten Goorhuis of anders aangegeven  |  Inloggen
Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming van de Stichting Pieterpad worden overgenomen of gebruikt.
® De naam Pieterpad en het beeldmerk zijn geregistreerde merken van de Stichting Pieterpad.

Een website van Netnog websites