Skip to main content
5
5.0 van de 4 stem(men)
Hotel Restaurant Ruimzicht is een sfeervol hotel in een mooi stukje Achterhoek.
Kilderseweg 19, 7038 EH Zeddam
2000 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Zelhem - Braamt, Braamt - Millingen.
Geplaatst in Hotel

Detailinformatie

Ruimzicht is een sfeervol hotel in een mooi stukje Gelderland. Ruimzicht ligt aan de bosrand van Zeddam (Achterhoek), een unieke locatie om uw wandeltochten te starten. We bestaan al 70 jaar en zijn uitgegroeid van klein pension naar een hotel met 49 kamers.

Ga jij het Pieterpad lopen? Kom dan, net als veel andere Pieterpad wandelaars, overnachten bij Hotel Restaurant Ruimzicht. Bekijk hier het Pieterpad arrangement.

Op zoek naar dé plek voor een heerlijke (wandel)vakantie in eigen land? Die hebben wij! Hier in de Achterhoek is het meer dan prachtig. Tussen de wandeltochten door zijn jullie welkom om bij Hotel Restaurant Ruimzicht in alle rust te genieten van wat er nog meer bij een vakantie hoort: een zonovergoten terras, een hapje, een drankje, een heerlijk zacht bed, een frisse douche en bovenal een gastvrij & gezellig verblijf. Zien we jullie snel in Zeddam?

Wij bieden een gratis shuttle service vanuit Zeddam naar het startpunt Braamt. Wij kunnen u naast Braamt naar de volgende plaatsen brengen:
Zelhem: € 7,50 p.p.
Tolkamer: € 7,50 p.p.
Vorden: € 15,00 p.p.
Millingen a/d rijn: € 15,00 p.p.
Groesbeek: € 15,00 p.p.
 
Deze accommodatie beschikt over 49 gastenkamers.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, diner, vega(n)/glutenvrij, haal- en brengservice, honden welkom, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, balkon/terras/tuin, gebruik wasmachine, gebruik wasdroger, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra: Wij bieden een speciaal Pieterpad arrangement aan, kijk voor meer informatie op onze website https://www.ruimzicht.com/arrangement/pieterpad-wandel-arrangement/
Kilderseweg 19
7038 EH
Zeddam
0314-651941
info@ruimzicht.com

Deze accommodatie ligt 2000 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Zelhem - Braamt, Braamt - Millingen
 
 

Kilderseweg 19, 7038 EH Zeddam
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Jacquelien
Wat een heerlijk hotel. Vriendelijke mensen met hart voor de gasten. Echt zo'n familie hotel waar je trots op mag zijn als eigenaar. Heerlijk geslapen heerlijk gegeten. En en heel vriendelijke chauffeur die ons weg bracht naar millingen. Zeker een om te onthouden.