4.25
4.3 van de 4 stem(men)
Onze herberg is gelegen in Schoonloo tussen schitterde bossen en natuurgebieden.
Hoofdstraat 19-21, 9443 PA Schoonlo
20 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Rolde - Schoonloo, Schoonloo - Sleen.
Geplaatst in Hotel

Detailinformatie

Vanaf maart 2022 kun je bij ons in Herberg de Loohoeve genieten van landelijk eten, drinken en slapen. Wees welkom in ons restaurant, op ons terras, of in onze sfeervolle hotelkamers en laat je verrassen door al het moois wat Schoonloo en omgeving te bieden heeft. Onze herberg is gelegen in het Drentse dorp Schoonloo tussen schitterende bossen en natuurgebieden. Vlak langs het Pieterpad en andere prachtige Drentse wandelpaden. Met ons wandelarrangement kun je maximaal genieten van de rust en natuur van het gebied. Natuurlijk kun je ook gewoon één of meerdere hotelovernachtingen boeken.
 
Deze accommodatie beschikt over 12 gastenkamers.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, diner, vega(n)/glutenvrij, haal- en brengservice, bagagevervoer, honden welkom, gratis Wifi, eigen douche/toilet, eigen entree, balkon/terras/tuin, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra:
Hoofdstraat 20 9443 PA Schoonloo
info@herbergdeloohoeve.nl
0624102645

Deze accommodatie ligt 20 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Rolde - Schoonloo, Schoonloo - Sleen
 

Hoofdstraat 19-21, 9443 PA Schoonlo
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Bert van der Tang
De Herberg is fantastisch. Geweldig ontbijt, heerlijk lunchpakket en fantastisch diner. Prima kamer met lekkere bedden. En, niet onbelangrijk, de haal en breng service. Janneke en René zorgen met liefde voor hun gasten.
Mariëlle
Een Topper! Op alle fronten Locatie, Kwaliteit, Eten (geweldig ontbijt, superleuk lunchpakket en verrassingsmenu in het Pieterpadarrang ement) en niet te vergeten de geweldige haal- en brengservice voor het Pieterpad. Ik als alleenreizende voelde me echt 'thuis' in deze heerlijke herberg.

Contact

Postadres
Stichting Pieterpad
Pastoor van de Loolaan 2
6823 BC  Arnhem

Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK: 09182981
BTW: NL819452701B01

Contactformulieren

Accommodaties

Heb je een horeca of overnachtingsadres langs het Pieterpad? Kijk hier voor meer informatie hoe je je adres op deze website kunt vermelden, of log direct in als je al een account hebt.

Steun ons

Het Pieterpad is in beheer bij de Stichting Pieterpad. Vrijwilligers onderhouden deze wandelroute. Het Nivon is de uitgever van de gidsen.

Door de aankoop van de gids of andere artikelen uit de winkel ondersteun je ons werk. Je kunt het Pieterpad ook steunen door middel van een donatie.

Disclaimer

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De Stichting Pieterpad aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid voor schade die wandelaars op enige wijze kunnen ondervinden door gebruik te maken van de gegevens op deze website of door het wandelen van de route.

© 2023 Stichting Pieterpad   |  Fotografie: Maarten Goorhuis of anders aangegeven  |  Inloggen
Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming van de Stichting Pieterpad worden overgenomen of gebruikt.
® De naam Pieterpad en het beeldmerk zijn geregistreerde merken van de Stichting Pieterpad.

Een website van Netnog websites