Skip to main content
4
4.0 van de 2 stem(men)
Onze microcamping heeft 3 plaatsen, gelegen aan het Pieterpad.
Horstweg 5, 7245 TE Laren
100 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Holten - Laren (Gld), Laren (Gld) - Vorden .

Detailinformatie

Gelegen in de landerijen aan het Pieterpad hebben we 3 plaatsen, waarvan er één geschikt is voor een caravan of camper. Deze plek heeft ook stroom. De legale wildkampeerplek heeft een jungledouche, dus je bent een beetje afhankelijk van de zon. Elke plek heeft een vuurplaats en het hout is tegen een geringe vergoeding verkrijgbaar. Honden en katten zijn niet toegestaan vanwege de hazen, eekhoorns en fazanten. De toiletten zijn porta porties, gevestigd in de paardenstal, of een wc tent,
Opties: haal- en brengservice, bagagevervoer, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, eigen douche/toilet, gratis parkeren
Extra: Er is hout voor een gezellig kampvuurtje
 
06-22820807 peterseuters@gmail.com
Deze accommodatie ligt 100 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Holten - Laren (Gld), Laren (Gld) - Vorden
 
Onze microcamping is het hele jaar geopend, wel is het handig om even te appe, of te mailen, want we zijn ook wel eens even weg….
 

Horstweg 5, 7245 TE Laren
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

M. Zuidema
Prima camping dicht bij Pieterpad. Warm onthaal en een fijne kapschuur waar we ‘s avonds konden zitten bij een houtkachel. Echt top!!