Skip to main content
4.66667
4.7 van de 3 stem(men)
De ideale plek voor een korte- of lange stop: eten, drinken en/of overnachten
Zeegserweg 2a, 9469 PL Schipborg
0 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Groningen - Zuidlaren, Zuidlaren - Rolde.

Detailinformatie

Op de route Groningen-Zuidlaren nadert u het prachtige, groene dorp Zuidlaren. Nog even een terrasje en snel verder voor de laatste loodjes; 2 km is het naar camping de Vledders, parel aan de Drentsche Aa. De route loopt letterlijk over de stoep. Gastvrij, rustig, fijne (tent)plekken en bij mooi weer genieten van een plons in de grote recreatieplas. Tevens een goede uitvalsbasis voor langer verblijf. Met de combinatie auto/openbaar vervoer kunt u vanaf de camping meerdere etappes lopen (Pieterburen-Sleen).
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, diner, honden welkom, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen entree, balkon/terras/tuin, gebruik wasmachine, gebruik wasdroger, gebruik keuken, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra: We beschikken over 3 ruime en nette trekkershutten
 
Zeegserweg 2a
9469 PL Schipborg
info@devledders.nl
www.facebook.nl/devledders
Deze accommodatie ligt 0 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Groningen - Zuidlaren, Zuidlaren - Rolde
 
De camping is in 2021 open van 1 april t/m 24 oktober
 

Zeegserweg 2a, 9469 PL Schipborg
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Dave
Zeer vriendelijk geholpen op deze camping. Na de etappe heerlijk kunnen zwemen in het meertje het. ontbijt zeer aan te raden.