Skip to main content
5
5.0 van de 2 stem(men)
Direct aan Pieterpad gelegen Bed & Breakfast met 2 kamers
Berenicestraat 7, 6916 BS Tolkamer
0 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Braamt - Millingen.

Detailinformatie

Onze Bed & Breakfast zit in een historisch Pompgebouw van 100 jaar oud, dat vroeger de watervoorziening regelde voor de wijk Tuindorp, in Tolkamer. In dit gebouw hebben wij ons kantoor en twee B&B kamers met eigen badkamer. De kamer op de eerste verdieping heeft direct uitzicht op de Rijn. In de zomer kun je aan het strand in de Rijn zwemmen. Bij goed weer ontbijt op het terras in de morgenzon.
 
Deze accommodatie beschikt over 2 gastenkamers en 2 bedden.
Er is ruimte voor 4 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, eigen entree, balkon/terras/tuin, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra:
Adres: Berenicestraat 7, 6916 BS, Tolkamer
Telefoon: +31 (0)6 10335153
Deze accommodatie ligt 0 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Braamt - Millingen
 
 

Berenicestraat 7, 6916 BS Tolkamer
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Gerard Boons
Een vrij nieuw en smaakvol ingerichte B&B pal aan de Rijn. De kamer en badkamer zijn van alle gemakken voorzien en heeft een mooi uitzicht op de Rijn. Een rijk en goed ontbijt wordt geserveerd. Een prima overnachtingspl aats voor Pieterpadwandel aars.