Skip to main content
5
5.0 van de 1 stem(men)
B&B bij centrum Hardenberg, Vrijstaand met eigen entree en privé terras.
Lage Gaardenstraat 43, 7772 CK Hardenberg
1000 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Coevorden - Hardenberg, Hardenberg - Ommen.

Detailinformatie

Welkom in onze bed en breakfast in Hardenberg in het Vechtdal. De B&B is privé gelegen, vrijstaand met eigen entree en terras in de tuin. Het heeft alles wat je nodig hebt voor je comfort en ontspanning. De omgeving heeft veel te bieden; van wandelen, fietsen, en varen op de Vecht tot shoppen en uitgaan in het centrum, en meer. Bovendien is het dicht bij het station, en het gezellige centrum van Hardenberg. Ook de restaurants en winkels zijn slechts met een korte wandeling te bereiken.
 
Deze accommodatie beschikt over 1 gastenkamers en 2 bedden.
Er is ruimte voor 2 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, vega(n)/glutenvrij, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, eigen entree, balkon/terras/tuin, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra: Bagage-opslag
Lage Gaardenstraat 43, 7772 CK Hardenberg
Tel. 06 5099 0715
Email: info@nbettieindebochte.nl
Deze accommodatie ligt 1000 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Coevorden - Hardenberg, Hardenberg - Ommen
 
 

Lage Gaardenstraat 43, 7772 CK Hardenberg
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Inge
Mooie bed en breakfast. Heel centraal gelegen dicht bij station en centrum. Fijn bed en Vriendelijke gastvrouw en heer. Goed ontbijt en voldoende privacy.