Skip to main content
4.8
4.8 van de 5 stem(men)
Heerlijk ruime kamers, pal aan de route van het Pieterpad.
Spoorstraat 22, 5821 BD Vierlingsbeek
0 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Gennep - Vierlingsbeek, Vierlingsbeek - Swolgen .

Detailinformatie

Perron 22 heeft drie mooie gastenkamers, Iedere kamer heeft zijn eigen stijl. De kamers hebben een privébadkamer met douche, wastafel en toilet. Het water wordt verwarmd door eigen zonnecollectoren. Op de kamer zijn koffie- en theefaciliteiten. Onze gasten kunnen gratis gebruik maken van WiFi. Alle bedden zijn tweepersoons, maar kunnen desgewenst met éénpersoons dekbedden worden opgemaakt.
Daar wij over een horecavergunning beschikken is het bij ons ook mogelijk om na uw wandeling te genieten van een drankje. Dit kan in de tuin, in de gemeenschappelijke ruimte of natuurlijk op uw kamer. Ook kunt u bij ons de avondmaaltijd gebruiken.
 
Deze accommodatie beschikt over 3 gastenkamers en 4 bedden.
Er is ruimte voor 8 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, diner, vega(n)/glutenvrij, biologisch, haal- en brengservice, bagagevervoer, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, eigen entree, balkon/terras/tuin, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra: Wij beschikken ook over een hottub en een sauna. Als u bij boeking aangeeft dat u hier gebruik van wilt maken dan zorgen wij, indien mogelijk, dat deze faciliteit voor u klaarstaat.
Spoorstraat 22
5821 BD Vierlingsbeek
06-46255163 / 06-82564745
perron22@xs4all.nl
Deze accommodatie ligt 0 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Gennep - Vierlingsbeek, Vierlingsbeek - Swolgen
 
 

Spoorstraat 22, 5821 BD Vierlingsbeek
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.