Skip to main content
0
B&B kamer in authentieke boerderij met hottub/sauna (op 850 m van het Pieterpad)
't Loeg 23, 9465 TL Anderen
600 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Zuidlaren - Rolde, Rolde - Schoonloo.

Detailinformatie

De ruime B&B kamer is gelegen op de begane grond aan de achterzijde van onze vakantieboerderij. De kamer beschikt over twee geschakelde boxspring bedden (samen 180 x 200) . Deze kunnen niet uit elkaar.
Wel hebben we eventueel extra kamers.

De kamer beschikt over een badkamer met douche, wastafel en toilet. Ook mag er gebruik gemaakt worden van de zithoek met haard, TV kamer en het buitenterrein.
Daarnaast is er de mogelijkheid om de sauna en/of hottub bij te huren.
's Ochtend kunnen we je voorzien van een heerlijk ontbijt van streekproducten, maar als jullie zelf willen koken en/of ontbijt maken dan kan de keuken ook gebruikt worden. Ook behoefte aan een avondmaal?? Dit bereiden we graag voor jullie, alleen is het handig voor ons om dit vooraf te weten. Dan kunnen we rekening houden met inkopen.

Op het moment alleen doordeweeks beschikbaarheid.
 
Deze accommodatie beschikt over 2 gastenkamers en 4 bedden.
Er is ruimte voor 4 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, diner, haal- en brengservice, honden welkom, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, eigen entree, balkon/terras/tuin, gebruik keuken, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra: Hottub of sauna
't Loeg 23
9465 TL Anderen
Tel: 0614819616
Mail: boekingen@deloeghoeve.nl
Deze accommodatie ligt 600 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Zuidlaren - Rolde, Rolde - Schoonloo
 
 

't Loeg 23, 9465 TL Anderen
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.