0
Haal-brengservice. Groen gelegen, fraaie tuin, verzorgd ontbijt- en lunchpakket.
Tussen de Bruggen 14, 6063 NA Vlodrop
5000 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Swalmen - Montfort, Montfort - Sittard.

Detailinformatie

Wij bieden u haal- en brengservice en een heerlijke plek op een unieke locatie waar u nieuwe energie kunt opdoen met natuur en cultuur binnen handbereik. De tweepersoonskamer is ingericht om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken en voorzien van een luxe boxspring, een zithoekje, een tafel om aan te ontbijten, te lezen of te schrijven, een Nespresso koffieapparaat, magnetron, waterkoker, theezakjes, serviesgoed, zachte handdoeken, gestreken beddengoed, natuurlijke badproducten, een föhn en een vergrootspiegel. Fietsen aanwezig.
Er is gelegenheid om door de sier- en moestuin te wandelen. Op afspraak is er mogelijkheid gebruik te maken van de zwemvijver. Het biologische ontbijt wordt geserveerd in een mand bij de entree van uw kamer. Producten komen zoveel mogelijk uit de eigen moestuin en de eitjes komen van onze kippen. Een wildplukwandeling of een vogelexcursie behoort tot de mogelijkheden. In de omgeving o.a. Cuypershuis en Nationaal Park de Meinweg.
 
Deze accommodatie beschikt over 2 gastenkamers en 3 bedden.
Er is ruimte voor 4 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, diner, vega(n)/glutenvrij, biologisch, haal- en brengservice, bagagevervoer, honden welkom, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, eigen entree, balkon/terras/tuin, gebruik wasmachine, gebruik wasdroger, gebruik keuken, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra: Haal- en brengservice op de route.
Tussen de Bruggen 14
6063 NA Vlodrop
06-46022065
0475-527561
mariannejanssenwillems@gmail.com
Deze accommodatie ligt 5000 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Swalmen - Montfort, Montfort - Sittard
 

Tussen de Bruggen 14, 6063 NA Vlodrop
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Contact

Postadres
Stichting Pieterpad
Pastoor van de Loolaan 2
6823 BC  Arnhem

Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK: 09182981
BTW: NL819452701B01

Contactformulieren

Accommodaties

Heb je een horeca of overnachtingsadres langs het Pieterpad? Kijk hier voor meer informatie hoe je je adres op deze website kunt vermelden, of log direct in als je al een account hebt.

Steun ons

Het Pieterpad is in beheer bij de Stichting Pieterpad. Vrijwilligers onderhouden deze wandelroute. Het Nivon is de uitgever van de gidsen.

Door de aankoop van de gids of andere artikelen uit de winkel ondersteun je ons werk. Je kunt het Pieterpad ook steunen door middel van een donatie.

Disclaimer

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De Stichting Pieterpad aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid voor schade die wandelaars op enige wijze kunnen ondervinden door gebruik te maken van de gegevens op deze website of door het wandelen van de route.

© 2022 Stichting Pieterpad   |  Fotografie: Maarten Goorhuis of anders aangegeven  |  Inloggen
Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming van de Stichting Pieterpad worden overgenomen of gebruikt.
® De naam Pieterpad en het beeldmerk zijn geregistreerde merken van de Stichting Pieterpad.

Een website van Netnog websites