Skip to main content
0
Monumentale stadsvilla met 7 heerlijke "smaak" kamers en fantastisch stadstuin.
Grutstraat 49, 7001 BW Doetinchem
meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Zelhem - Braamt.
Geplaatst in Hotel

Detailinformatie

Boetiek hotel Villa Wanrooy

Deze monumentale stadsvilla in Doetinchem is in 2020 omgetoverd tot een uniek boetiek hotel. Hier draait alles om ongedwongen genieten, én van lekker lokaal eten. Kijk niet raar op als je slaapt in de zoete, bittere of misschien wel de pittige kamer, de ruimtes zijn namlijk ingericht aan de hand van één van de smaakthema’s. In de eetkamer van Mien wordt ’s ochtends een heerlijk ontbijt geserveerd en schuif je in de avond aan voor een lekkere lokale maaltijd. Op de gang vind je de honesty bar waar je een kop koffie of thee,(gratis) of een lokaal sapje kunt pakken. Uitrusten en genieten van een drankje doe je zomers onder de bomen in de onze stadstuin. Monique en Liesette ontvangen jullie graag!
 
Deze accommodatie beschikt over 7 gastenkamers.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, diner, vega(n)/glutenvrij, biologisch, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, balkon/terras/tuin, faciliteiten koffie/thee, linnengoed aanwezig
Extra:
Grutstraat 49, 7001BW Doetinchem
0314-320689

Deze accommodatie ligt meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Zelhem - Braamt
 
 

Grutstraat 49, 7001 BW Doetinchem
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.