0
Knusse Stadsherberg in het centrum van Maastricht met gezellig cafe & restaurant
Stationsstraat 47, 6221 BN Maastricht
0 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Strabeek (Valkenburg) - St. Pietersberg.
Geplaatst in Hotel

Detailinformatie

In het bruisende stadsdeel Wyck, op een kleine steenworp afstand van Centraal Station Maastricht, ligt Stadsherberg & Tapperij de Poshoorn. Een authentiek gezellig doch hip-modern cafe waar je aan het juiste adres bent voor een (of meerdere) speciaalbiertje(s), een goed ontbijt, smakelijke lunch en bourgondische streekgerechten en een comfortabele overnachting.

Lekker slapen & goed ontbijten.
Stadsherberg de Poshoorn is een knusse stadsherberg met 10 kamers, gevestigd in een van de oudste panden van Maastricht. Onze kamers hebben diverse grootten en zijn dus beschikbaar voor verschillende gezelschappen: of je nu alleen, met een geliefde, familie, het hele gezin of een hele vriendengroep het Pieterpad bewandeld, bij Stadsherberg de Poshoorn is er plek voor jou!
 
Deze accommodatie beschikt over 10 gastenkamers.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, diner, vega(n)/glutenvrij, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, eigen entree, balkon/terras/tuin, faciliteiten koffie/thee, linnengoed aanwezig
Extra:
Stationsstraat 47 6221 BN Maastricht
043-3217334 - info@poshoorn.nl / hotel@poshoorn.nl

Deze accommodatie ligt 0 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Strabeek (Valkenburg) - St. Pietersberg
 

Stationsstraat 47, 6221 BN Maastricht
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Contact

Postadres
Stichting Pieterpad
Pastoor van de Loolaan 2
6823 BC  Arnhem

Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK: 09182981
BTW: NL819452701B01

Contactformulieren

Accommodaties

Heb je een horeca of overnachtingsadres langs het Pieterpad? Kijk hier voor meer informatie hoe je je adres op deze website kunt vermelden, of log direct in als je al een account hebt.

Steun ons

Het Pieterpad is in beheer bij de Stichting Pieterpad. Vrijwilligers onderhouden deze wandelroute. Het Nivon is de uitgever van de gidsen.

Door de aankoop van de gids of andere artikelen uit de winkel ondersteun je ons werk. Je kunt het Pieterpad ook steunen door middel van een donatie.

Disclaimer

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De Stichting Pieterpad aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid voor schade die wandelaars op enige wijze kunnen ondervinden door gebruik te maken van de gegevens op deze website of door het wandelen van de route.

© 2023 Stichting Pieterpad   |  Fotografie: Maarten Goorhuis of anders aangegeven  |  Inloggen
Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming van de Stichting Pieterpad worden overgenomen of gebruikt.
® De naam Pieterpad en het beeldmerk zijn geregistreerde merken van de Stichting Pieterpad.

Een website van Netnog websites