Skip to main content
4.66667
4.7 van de 6 stem(men)
Genieten aan de Gennepse markt!
Markt 11, 6591 BZ Gennep
0 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Groesbeek - Gennep, Gennep - Vierlingsbeek.
Geplaatst in Hotel

Detailinformatie

De Kroon is gelegen in hartje Gennep, op de historische markt, schuin tegenover het stadhuis en op steenworp loopafstand van rivier de Niers en de Maas. De Kroon beschikt over 9 eigentijdse tweepersoonskamers en 3 eenpersoonskamers. De luxe kamers zijn in stijlvol klassieke Engelse sfeer ingericht, met een touch van de moderne tijd. Alle kamers zijn voorzien van een badkamer met ligbad en of douche, flatscreen en WiFi.

De bourgondische smaak van het zuiden! In ons restaurant is het genieten van de mooie sfeer en het goede eten. De ruimtes zijn karakteristiek en eigentijds. De heerlijkste gerechten, met zorg samengesteld en vergezeld door een brede selectie bieren en wijnen. Kwaliteit, goede smaak, producten uit de streek, dat vinden wij belangrijk. En als u geniet van het heerlijke eten, een goed glas bier of wijn, dan genieten wij ook! Dat is voor ons het mooiste wat er is.
 
Deze accommodatie beschikt over 12 gastenkamers.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, diner, vega(n)/glutenvrij, biologisch, haal- en brengservice, bagagevervoer, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, eigen entree, balkon/terras/tuin, gebruik wasmachine, gebruik wasdroger, gebruik keuken, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra:
MARKT 11, 6591 BZ GENNEP,
0485 - 511612 ,
INFO@HOTELDEKROON.COM
​HOTEL IEDERE DAG GEOPEND
RESTAURANT WOE T/M ZO voor lunch, diner & borrel

Deze accommodatie ligt 0 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Groesbeek - Gennep, Gennep - Vierlingsbeek
 
 

Markt 11, 6591 BZ Gennep
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.