Skip to main content
0
Prettig verblijf voor 1 tot 5 personen.
Hardenbergerweg 45, 7731 HB Ommen
900 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Hardenberg - Ommen, Ommen - Hellendoorn.

Detailinformatie

Deze onlangs verbouwde vakantiewoning staat aan de meest gewilde straat in het bruisende stadje Ommen. U bent met 5 minuten wandelen in het centrum of in een prachtig natuurgebied. De woning is geschikt voor 5 personen, volwassenen of ouders met 3 kinderen.

De keuken is van alle gemakken voorzien, waar u de ruimte heeft voor het maken van uw eigen ontbijt/warme maaltijd. De badkamer heeft een ruime douche met regenshower en toilet. De woonkamer is sfeervol ingericht met een prettig zitgedeelte met tv, tevens kan er ook gebruik gemaakt worden van Wifi. De 2 slaapkamers bevinden zich boven die via de vaste trap te bereiken zijn. Hier zijn aanwezig een 2 persoonsbed, op de andere slaapkamer is er een stapelbed voor 3 personen deze is juist ook geschikt voor volwassenen. Ook heeft u een eigen parkeerplaats.
 
Deze accommodatie beschikt over 2 gastenkamers en 5 bedden.
Er is ruimte voor 5 personen.
Opties: gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, eigen entree, balkon/terras/tuin, gebruik keuken, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra: Er is een wasmachine aanwezig, dit is een optie.
Frida
Hardenbergerweg 45, 7731 HB Ommen
veuromenachterom@gmail.com voor beschikbaarheid en verdere vragen kunt u mailen.
Deze accommodatie ligt 900 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Hardenberg - Ommen, Ommen - Hellendoorn
 
 

Hardenbergerweg 45, 7731 HB Ommen
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.