Skip to main content
0
Natuurhuisje De Bosrank. Sfeervol gelegen in het bos aan de rand van Swolgen.
Parkweg 3, 5866 AD Swolgen
0 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Vierlingsbeek - Swolgen , Swolgen - Venlo.

Detailinformatie

Dit vakantiehuis is door ons met heel veel liefde en creativiteit gemaakt tot een plek, die je de natuur laat inademen, zowel buiten als binnen. Met als kernwoorden: rust, natuur, eenvoud. Ons uitgangspunt was uiteraard om zoveel mogelijk te bouwen met natuurlijke eco-materialen en het hergebruik van sfeervolle, tijdloze elementen, zoals leem, stro, hout en kurk.Het huisje is voorzien van houtkachel en CV. Eigen omsloten natuurlijke tuin met pizzaoven van leem. U bent dan ook van harte welkom om dit mooie huisje in de Limburgse natuur zelf te beleven! Ook de hond is van harte welkom.
 
Deze accommodatie beschikt over 2 gastenkamers en 3 bedden.
Er is ruimte voor 4 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, biologisch, honden welkom, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, eigen entree, balkon/terras/tuin, gebruik keuken, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra:
Parkweg 3 5866 Ad Swolgen tel 06-41427354
Deze accommodatie ligt 0 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Vierlingsbeek - Swolgen , Swolgen - Venlo
 
 

Parkweg 3, 5866 AD Swolgen
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.