Skip to main content
0
Mooi nieuw natuurhuisje, volledig privé, evt ophaalservice station gramsbergen
Rondweg 24, 7787 EK Holtheme
1900 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Coevorden - Hardenberg, Hardenberg - Ommen.

Detailinformatie

Het natuurhuisje bevat een keuken, badkamer met regendouche, slaap- zitkamer, is voorzien van vloerverwarming, TV, koelkast met diepvriesvakje, koffieapparaat en alle keukenbenodigdheden om een maaltijd voor te bereiden. Keuken- en badhanddoeken zijn aanwezig. Een gezellige houtkachel verwarmt op de koude dagen het huisje aangenaam. Het beschikt over een eigen tuin met uitzicht over de landerijen. Op ons erf lopen de kippetjes lekker rond te scharrelen en ook onze koeien lopen vanuit hun weide zo af en toe eens langs. De reeën, fazanten en hazen zullen zich ook regelmatig laten zien en als u geluk heeft een eekhoorn of een bonte specht. Zomers kunt u genieten van onze fruitbomen. Kortom een gezellig knus huisje, waarin u in alle rust kunt genieten van elkaar en van de natuur.
 
Deze accommodatie beschikt over 1 gastenkamers en 2 bedden.
Er is ruimte voor 2 personen.
Opties: haal- en brengservice, bagagevervoer, gratis Wifi, eigen douche/toilet, eigen entree, balkon/terras/tuin, gebruik keuken, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra: De haal en breng service is van en naar het. Station van Gramsbergen is 3,5 kilometer, desgewenst kunnen wij als extra optie bieden om u op te halen of weg te brengen..
Johanna van der Haar, 06-12453368, johanna@deleefcoach.nl
Deze accommodatie ligt 1900 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Coevorden - Hardenberg, Hardenberg - Ommen
 
 

Rondweg 24, 7787 EK Holtheme
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.