0
Overnachten in onze monumentale hoeve uit 1657 in het groene hart van Schinnen
Achter de Kerk 7, 6365 CP Schinnen
2000 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Sittard - Strabeek (Valkenburg).

Detailinformatie

Luxe overnachten in onze oude Paardenstal en Hooizolder. Beide kamers zijn in 2020 ambachtelijk gerenoveerd tot luxe tweepersoons-kamers met behoud van de authentieke, oude elementen. Aparte ontbijtkamer waar in de ochtend een uitgebreid ontbijt wordt geserveerd. Op mooie, zonnige dagen kunt u ontspannen in onze ruime, groene tuin. Onze tuin, welk grenst aan een natuurvijver biedt al de rust en privacy die u zoekt.
Ook in de iets koudere maanden kunt u buiten zitten, bij een van de diverse houtkorven. Onze buitenkeuken (met kookplaat, oven, en ijskast) & barbecue staat tot uw beschikking.
 
Deze accommodatie beschikt over 2 gastenkamers en 4 bedden.
Er is ruimte voor 4 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, vega(n)/glutenvrij, biologisch, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, eigen entree, balkon/terras/tuin, gebruik keuken, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra:
Achter de Kerk 7, 6365 CP Schinnen
06-25297778
sanna@dekapelhof.nl
Deze accommodatie ligt 2000 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Sittard - Strabeek (Valkenburg)
 

Achter de Kerk 7, 6365 CP Schinnen
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Contact

Postadres
Stichting Pieterpad
Pastoor van de Loolaan 2
6823 BC  Arnhem

Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK: 09182981
BTW: NL819452701B01

Contactformulieren

Accommodaties

Heb je een horeca of overnachtingsadres langs het Pieterpad? Kijk hier voor meer informatie hoe je je adres op deze website kunt vermelden, of log direct in als je al een account hebt.

Steun ons

Het Pieterpad is in beheer bij de Stichting Pieterpad. Vrijwilligers onderhouden deze wandelroute. Het Nivon is de uitgever van de gidsen.

Door de aankoop van de gids of andere artikelen uit de winkel ondersteun je ons werk. Je kunt het Pieterpad ook steunen door middel van een donatie.

Disclaimer

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De Stichting Pieterpad aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid voor schade die wandelaars op enige wijze kunnen ondervinden door gebruik te maken van de gegevens op deze website of door het wandelen van de route.

© 2022 Stichting Pieterpad   |  Fotografie: Maarten Goorhuis of anders aangegeven  |  Inloggen
Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming van de Stichting Pieterpad worden overgenomen of gebruikt.
® De naam Pieterpad en het beeldmerk zijn geregistreerde merken van de Stichting Pieterpad.

Een website van Netnog websites