Skip to main content
5
5.0 van de 1 stem(men)
Theeschenkerij en B&B, Pieterpadarrangement, vervoer/avondmaaltijd mogelijk.
Den Hool 8, 7845 TG Holsloot
0 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Sleen - Coevorden.

Detailinformatie

Halverwege de etappe Coevorden - Sleen, in Den Hool, ligt de mooie bijna 200 jaar oude Saksische boerderij 'De Kastanjehoeve'. In de theeschenkerij of op het terras kunt u terecht voor een ontbijt, een kop koffie of thee met wat lekkers, of een bescheiden lunch (B&B gasten ook voor de avondmaaltijd). De Theeschenkerij gehele jaar open als wij aanwezig zijn. (Belt u als u zeker wilt zijn). In de boerderij zijn 2 mooie B&B kamers met ieder een eigen douche en toilet waar u iedere dag van de week heerlijk kunt overnachten en 's morgens aan kunt schuiven voor een uitgebreid ontbijt of 's avonds voor de avondmaaltijd. Pieterpad arrangement met vervoer mogelijk.
 
Deze accommodatie beschikt over 2 gastenkamers en 4 bedden.
Er is ruimte voor 4 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, diner, vega(n)/glutenvrij, bagagevervoer, gratis Wifi, eigen douche/toilet, eigen entree, balkon/terras/tuin, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra: Voor de gasten van de B&B is de mogelijkheid 's avonds een warme maaltijd bij te boeken van maandag t/m zaterdag.
Den Hool 8, 7845 TG Holsloot. tel. 06-51063755 of 06-10986328
E-mail: info@dekastanjehoeve.com
Deze accommodatie ligt 0 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Sleen - Coevorden
 
 

Den Hool 8, 7845 TG Holsloot
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Mel
Een warm ontvangst, zelfgemaakte appeltaart, supergezellig ingericht en direct aan het Pieterpad. Wat wil een mens nog meer?