Skip to main content
0
Luxe B&B ervaring nabij het treinstation in Hardenberg.
Jan Weitkamplaan 2B, 7772SE Hardenberg
1000 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Coevorden - Hardenberg, Hardenberg - Ommen.

Detailinformatie

Beste wandelaars, van harte welkom bij B&B Perron Vechtdal!

Wij streven ernaar om de gasten de luxe van een hotel te laten ervaren maar tegelijk ook de ruimte van een appartement te geven zonder de gezelligheid en het gemoedelijke van een Bed and Breakfast uit het oog te verliezen.

Wij bieden twee appartementen aan:
Ons 4-persoons superieur appartement “De Kraanvogel“ is maar liefst 75m2 groot, heeft vloerverwarming en airco. Verder heeft dit appartement 2 slaapkamers met in elk een groot 2 persoons Kingsize bed. Daarnaast heeft "De Kraanvogel" een luxe badkamer met regendouche en bad.

Ons tweede appartement "De Libelle" is voor 2 personen, heeft een ruime living en een totaaloppervlak van 35m2. Deze is voorzien van vloerverwarming en airco. De slaapkamer is voorzien van een groot 2 persoons kingsize bed en een eigen luxe badkamer met regendouche.

Beide appartementen hebben een eigen ingang en staan los van onze eigen woning.

Perron Vechtdal bevindt zich op een unieke locatie aan de rand van de vakantieplaats Hardenberg en is goed bereikbaar met openbaar vervoer (NS station op 200m), met de auto met eigen parkeer gelegenheid, per voet (Pieterpad) of met de fiets.
 
Deze accommodatie beschikt over 2 gastenkamers en 3 bedden.
Er is ruimte voor 6 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, eigen entree, balkon/terras/tuin, gebruik wasmachine, gebruik wasdroger, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra:
Herco & Charlotte Souman
Jan Weitkamplaan 2B
7772SE Hardenberg

06-30013745
info@perronvechtdal.nl
Deze accommodatie ligt 1000 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Coevorden - Hardenberg, Hardenberg - Ommen
 
 

Jan Weitkamplaan 2B, 7772SE Hardenberg
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.