Skip to main content
5
5.0 van de 2 stem(men)
De Karkoele is een energieneutrale woonboerderij, waar je in stijl overnacht.
Oostereind 5, 7843 PG Erm
1500 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Schoonloo - Sleen, Sleen - Coevorden.

Detailinformatie

De Karkoele ligt in Erm. Je kunt bij ons overnachten in een studio met een eigen entree. Eventueel kun je ook de kamer in de woonboerderij betrekken. Er kunnen maximaal 4 personen overnachten, en vanzelfsprekend voor meerdere nachten. De Karkoele is geheel gerenoveerd. De studio heeft een eigen toegang, met een slaapkamer en woongedeelte, met een moderne keuken, een prachtige badkamer. De kamer in de woonboerderij heeft een eigen eveneens prachtige badkamer. Ontbijten doe je in de studio en bij mooi weer in de tuin, waar je vrij toegang toe hebt. De Karkoele is zo duurzaam mogelijk gemaakt, met zorg voor details. We serveren zoveel mogelijk biologische producten, waar mogelijk van leveranciers in de buurt. Tegen meerprijs kunnen we ook een lunch verzorgen, ook om mee te nemen. Er liggen goede restaurants in de nabijheid. Als die gesloten zijn, kunnen we eveneens tegen meerprijs een diner verzorgen. Echter, de studio leent zich er ook voor dat je zelf kookt. De keuken is van alle gemakken voorzien.
 
Deze accommodatie beschikt over 2 gastenkamers en 2 bedden.
Er is ruimte voor 4 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, lunch/lunchpakket, diner, vega(n)/glutenvrij, biologisch, haal- en brengservice, bagagevervoer, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, eigen douche/toilet, eigen entree, balkon/terras/tuin, gebruik wasmachine, gebruik wasdroger, gebruik keuken, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra:
Oostereind 5, 7843 PG Erm
0628110130
info@dekarkoele.nl
Deze accommodatie ligt 1500 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Schoonloo - Sleen, Sleen - Coevorden
 
 

Oostereind 5, 7843 PG Erm
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.

Jesje
Wat een heerlijke plek en gastvrije ontvangst. Een prima bed en badkamer, heerlijke lunch voor onderweg en haal/breng service. Een aanrader!
Willem Ledeboer
Wat een geweldige ervaring bij de Karkoele (zeg: Kark-Oele, kerkuil)! De gastvrouw Lucienne is zeer gastvrij en alles is verzorgd tot in de details. Ze haalt je op eventueel en de ontvangst is met een kopje thee en zelfgemaakte lekkernijen. De kamer en keuken/zitkamer is als een volledig appartement met een zeer geoutilleerde keuken. Het is een plezier er zelf te koken. Geweldige bedden en een Yogales in de ochtend maakt een enorm relaxte dag. Met een fantastisch (plantaardig) ontbijt is het af!