Skip to main content
0
Rustige B&B, goede nachtrust, warme maaltijd mogelijk en heerlijk ontbijt
Margriet 84, 7772 ND Hardenberg
2000 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Coevorden - Hardenberg, Hardenberg - Ommen.

Detailinformatie

"Je vind deze B&B aan het kanaal Almelo - de Haandrik. (vanaf Coevorden - Gramsbergen, over het kanaal links af naar Hardenberg). Een heerlijke plek om uit te rusten. Er is een mooie tuin om de zomeravond in door te brengen. Ik vind het geweldig gasten te ontvangen en te zorgen dat ze het naar hun zin hebben. In mijn B&B zijn 2 verschillende plekken (samen voor 4 tot 6 personen), De zonnebloem. Een ruimte van 2 kamers waar ten minste 3 personen kunnen slapen (4 met een opklapbed) en de Klaproos, een grote slaapkamer voor 2 personen, waar eventueel een opklapbed naast kan. Er is ook een eet/werkkamer en een heerlijke tuin. U bent van harte welkom!" Ik haal en breng u naar het centrum (op aanvraag)
 
Deze accommodatie beschikt over 2 gastenkamers en 4 bedden.
Er is ruimte voor 5 personen.
Opties: ontbijtmogelijkheid, diner, vega(n)/glutenvrij, haal- en brengservice, bagagevervoer, gratis Wifi, eetgelegenheid dichtbij, horeca dichtbij, balkon/terras/tuin, gebruik wasdroger, faciliteiten koffie/thee, gratis parkeren, linnengoed aanwezig
Extra: fietsen kunnen in de schuur (fietspomp) . Kleding kan worden gedroogd
Margriet 84, 7772 ND Hardenberg.
overnachtingdemargriet@gmail.com
tel.nr 0651614712
Deze accommodatie ligt 2000 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Coevorden - Hardenberg, Hardenberg - Ommen
 
 

Margriet 84, 7772 ND Hardenberg
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.