Skip to main content
4
4.0 van de 1 stem(men)
Sfeer én kwaliteit bij Brasserie Lekker Gewoën in Grubbenvorst/Venlo
Kloosterstraat 14a, 5971 BD Grubbenvorst
1 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Swolgen - Venlo.

Detailinformatie

Trek in een lekkere lunch? Gezellige borrel? Smakelijk diner? Of gewoen een kopje koffie met echte Limburgse vlaai van Bakkerij Engels. Bij Brasserie Lekker Gewoën in Grubbenvorst kunt u terecht voor heerlijk eten in een gezellige sfeer. De kaart is heel gevarieerd, zodat iedere eter bij ons zijn of haar hart kan ophalen. Bovendien verzorgen wij catering op locatie en besloten feesten, volledig op maat. Zoekt u een leuke lunchroom of restaurant? Brasserie Lekker Gewoën, nabij Venlo, heet u graag welkom.

Lokaal ambacht
Sinds 2014 vindt u ons gezellige brasserie in Grubbenvorst. Een klein dorp met slechts 5000 inwoners, maar des te meer sfeer. Grubbenvorst is dan ook een dankbare tussenstop tijdens fiets- en wandeltochten. En waar kunt u nu beter neerstrijken voor een lekkere, betaalbare lunch, borrel of diner dan bij Brasserie Lekker Gewoën? Gastvrijheid staat bij ons bijzonder hoog in het vaandel en samen met ons team gaan we iedere dag voor een optimale beleving. Wij serveren iedere dag gezonde, pure en ambachtelijke gerechten waarbij veel gebruik wordt gemaakt van streekproducten. Zo hebt u echt een stukje Noord-Limburg op uw bord liggen. Dat smaakt naar meer, vindt u niet?
Opties: lunch/lunchpakket, diner, vega(n)/glutenvrij, honden welkom, gratis Wifi, gratis parkeren
Extra:
 
info@brasserielekkergewoen.nl
077-3661848
Deze accommodatie ligt 1 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Swolgen - Venlo
 
dinsdag t/m zaterdag 10.30 - 21.00 uur
zondag 13.00 - 21.00 uur
 

Kloosterstraat 14a, 5971 BD Grubbenvorst
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.