Skip to main content
0
Lunchroom, (overdekt en in de winter verwarmd) terras, sanitair, lunch & lekkers
Koebushorst 7, 7245 TD Laren
500 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s) Holten - Laren (Gld).

Detailinformatie

Even bijkomen van een etappe van het Pieterpad? Vanaf het Pieterpad tref je na ca. 500 meter onze Beleefboerderij aan. Wij zijn een speel- en kinderboerderij met horeca. Schuif gezellig aan in de lunchroom in onze knusse deel of ga lekker zitten op ons (overdekte) terras. De keuken is geopend, de koffie pruttelt en de koelkast is gevuld. Al jaren is onze kinderboerderij een populaire plek om even bij te komen. Ons terras en de lunchroom zijn gratis toegankelijk voor bezoekers.
Bij De kleine Carrousel vinden we het belangrijk dat we je blij maken met een heerlijke lunchkaart vol gezonde keuzes! Zo vind je bijvoorbeeld een handgesneden plak oerbrood met pittige kip en cheddar, maar ook gezonde maaltijdsalades. Nieuwsgierig naar meer? Bekijk vooral de menukaart. Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor een lekkere koffie of kop thee. Probeer hierbij vooral ons appeltaartje of Loarnse kaneel cake. De EHBO-koffer met pleisters staat paraat en uiteraard kun je gebruik maken van ons toilet (binnen of buiten). Modder aan de wandelschoenen? Geen probleem, dit zijn we op onze boerderij wel gewend!
Opties: lunch/lunchpakket, vega(n)/glutenvrij, honden welkom, gratis Wifi, gratis parkeren
Extra: toilet, EHBO-koffer, terras
 
Koebushorst 7, 7245 TD Laren (Gelderland)
0573-221306
info@dekleinecarrousel.nl
Deze accommodatie ligt 500 meter van de route.
Ligt aan de etappe(s): Holten - Laren (Gld)
 
Hoogseizoen (1 april t/m 31 oktober): maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00 - 17.00 uur. Zaterdag en zondag van 10.00 - 18.00 uur. Dinsdag gesloten.
Laagseizoen (1 november t/m 31 maart): Geopend alleen op zaterdag en zondag van 10.00 - 16.00 uur.
 

Koebushorst 7, 7245 TD Laren
Waardeer dit:

Bij het plaatsen van een beoordeling met behulp van onderstaand formulier wordt om het emailadres gevraagd. Deze wordt niet getoond bij de reactie op de website.